nešťastná

Sally357

Nestastnicka, chapem, ze niekedy sa tym najblizsim najtazsie zdoveruje. Niektori ludia nevedia prosit o pomoc. Mozu mat aj skvelu rodinu, ale nechcu zatazovat najblizsich, ktori za nic nemozu. Kazdy clovek potrebuje byt vypocuty a pochopeny, inak sa citi sam aj medzi tymi najlepsimi ludmi okolo seba. Na internete sa anonymne ovela lahsie napise, co cloveka trapi.. Kym budes hladat cestu k svojim najblizsim, ako s nimi o svojich pocitoch hovorit aby si viac nebola medzi nimi sama, kludne sa mi ozvi
sallyhope357@gmail.com

Preteba

Nestastnicka, pises, ze mas uzasny priatelsky vztah s maminou, ale Ty si myslis, ze Ta nevypocuje? Mas lasku, ktoru Ti mozu zeny zavidiet??Ako je mozne, ze mas takych ludi pri sebe a Ty nemas nikoho, s kym by si sa mohla porozpravat o tom, co Ta trapi? Laska nie je o tom, ze si budeme len vymienat usmevy, ale aj vypocut a pomoct s trapenim milovaneho. Coho sa bojis? Strach Ta okrada o radost.

Tomas12345

Je to tak ze nemas ziaden ciel v zivote za ktorym by si si sla. Ak budes mat ciel, tak budeš vediet za cím si mas v zivote ist a to ta bude hnat a robit stastnou.

nicollette12

Tak ak budes mat zas pocit nestastnosti, tak sa zober a chod sa pozriet medzi rodiny, kde nie su peniaze, kde ludia ziju v biede, nemaju co do ust, nemaju teplu vodu, plyn, deti nemaju ani poriadne oblecenie a popozeraj sa ako si nazivaju.... potom si vsimni ako kazda rodina drzi pokope a su stastny aspon za to, ze su spolu a ako tak zdravy (ak tam teda nie su nejake chore, alebo postihnute deticky lebo to potom byva este tazsie....)
A ja ti dam odpoved preco si nestastna, vies preco? Lebo sa nudis a nemusis pohnut ani prstom, vsetko mas a vsetko sa ti nuka pod nos na zlatej tacke, nemas co robit uz tak stale premyslas a premyslas nad vecami a sama si to vytvaras v hlave, ze si nestastna... Tak moja rada znie, vyhladaj si rodiny, ktore takto ziju, chod sa tam pozriet (aspon okolo) a mozes im aj prispiet peniazmi kedze o ne nemas nudzu, potom si najdi nejaku cinnost, ktora ta bude zamestnavat mozes kludne financne pomahat rodinam, alebo sportovat, proste najdi si nieco take a uvidis ze ta myslienka nestastnosti ta taaak rychlo prejde, ze si na nu ani nespomenies :)

Findinganswers

Nestastnicka pokial nevies skonkretizovat svoj problem tak sa ti pomoct dat nevie...ale ako tu v tejto celej konverzacii bolo spomenute clovek je nestastny z nejakeho dovodu, lebo bez vetra sa ani listok nepohne. Nemas problem s rodicmi? Vacsinou vsetky ludske problemy sa tikaju detsva a to problemy s rodicmi...

nestastnicka

maaammmam
Toto je najkrajší citát aký som kedy čítala. Úžasne povedaný a týkajúci sa ma, aj keď možno nie práve teraz, ale dá mi odpoveď na kopec iných otázok. Ďakujem

maaammmam

„Myslel som si, že najhoršie, čo sa človeku môže stať, je skončiť sám. Nie je to pravda. Najhoršie je skončiť s ľuďmi, s ktorými sa budete cítiť osamote.“

- Robin Williams (R.I.P.)

nestastnicka

Mám lásku,ktorú mi možno môže veľa žien závidieť. Mám kompletnú rodinu, peniaze, vzdelanie.
A aj tak sa cítim sama akosi. Nemám komu povedať o tom čo cítim, lebo nechcem vyzerať ako cvok. Aj keď asi som. Pričom s maminou mam tak úžasný priateľský vzťah.
Neviem povedať presne z čoho som nešťastná, akosi zo všetkého. Neviem vidieť tú krásu sveta/života. Vidím všetko len čierne.. Mám zo všetkého strach.