Dobry den. Mam 19 a pondelok idem na prehliadku. Mozem odmietnut vyzliect sa, ostat teda v rifloch a tričku? Je mi hrozne neprijemné sa vyzliekať a zajtra mám ešte aj krámy dostať. V podstate nevidím zmysel v tom aby som sa vyzliekala
Nemusím sa vyzliecť u obvodnej?
Mam 23 a tiez chodim este k detskej (studujem na VS) a nikdy odo mna neziadala aby sa vyzleciem (teda mozno ked som bola mala, ale co si pamätam tak nikdy). maximalne vyzliect si tricko - kontrolovala mi chrbticu kedze som ju mavala krivu. Skutocne nevidim dovod preco by som vzdy musela byt u obvodnej v spodnom pradle a pocujem nieco take prvykrat. Urcite by som na tvojom mieste odmietla.
A ku gynekologovi by si mala ist bez ohladu na to ci sexualne zijes alebo nie ;-)
Dokonca aj male dieta moze odmietnut sa vyzliect pred lekarom. Ty si dospela, a tvoj obvodak musi respektovat tvoje rozhodnutie. Ani nema ako ta prinutit sa vyzliekat. Moze spravit vysetrenia kde sa nemusis vyzliect .
Aha, ale to nie je spravne riesenie...nemusis ani sexualne zit, ale gynekolog by ta mal vysetrit a pozriet ci je vsetko v poriadku..mas 19 rokov, je najvyssi cas a nie je to vyhovorka ze si myslis ze si skareda a nebudes mat s nikym sex
Ďakujem :)
Gynekologovi ani nepojdem. A pochybujem ze tak skaredy clovek ako ja niekedy bude sexualne zit :D vtedy mi hovorili ze ked je panna a nic ma neboli, nieje dovod chodit
Preco by ta nemala vysetrit? Normalne sa jej spytaj ci je potrebne aby si sa vyzliekala, ze nevidis dovod preco sa mas vyzliect a ak nejaky je tak nech ti ho vysvetli... a preco sa tak bojis vyzliect vlastne? To ani u gynekologa sa nevyzliekas?
No ved prave nic take kvoli comu by som sa musela vyzliect.
Bojim sa ze ked jej poviem ze sa nevyzleciem tak bude na tom trvat alebo ma nevysetri. Niesom moc odvazny clovek
A preco to od teba vyzaduje? Co ti robi za vysetrenia na preventivnej? A si dospela, mozes odmietnut...
Ja este chodim detskej, mozem byt u nej este tento rok. Vzdy sa musim do spodneho. Nechcem to uz
Preco by si sa mala u obvodnej vyzliekat? Odomna to nikdy v zivote nepozadovala, mozno ked som bola mala a chodila som k detskej... ved na preventivnej sa nerobia nejake ukony kde by si striktne mala byt vyzlecena