-4cm zo stehien

Príspevok v téme: -4cm zo stehien
Bimbamcimconk

Dobrý večer. Chcem sa spýtať,ako schudnúť 2-4 cm zo stehien a koľko to asi bude trvať. Chcem byť do leta tip top. Viete, cez sviatky som tie 4 cm nabrala a chcem sa vrátiť na pôvodných 50 cm.
Vedeli by ste mi poradiť najmä stravu?
Raňajky nejem,tie vynechávam,hoci by sa to nemalo. Ale neviem,ako zdravo raňajkovať a nepribrať. Desiaty jem len občas,keď som hladná,tak polovicu celozrnnej žemle,obed normálne u maminky,ale normálnu porciu a potom až večeriam,niekedy len jogurt,alebo za hrsť čipsov... Viem,jem veľmi nezdravo. Ohľadom športu,cvičím. Teraz som začala opäť na stacionárnom biku,keďže von sa mi ešte v tomto počasí nechce a neviem,či drepmi a výpadmi budem formovať postavu. A ako dlho mi to bude trvať?
Ďakujem vám za pomoc. Vždy sú tu zlatí ľudia,čo pomôžu a to je skvelé. Lebo dnešní ľudia čo stretávam sú plný sebectva a nenávisti... Ďakujd. Xoxo Linda

Pomozeajtoto

Ahojte,pomoze aj ked budem behat na mieste cca 5 min x 3 serie?
Robim drepy a vypady. Beh nemusim. Ale namieste by som to mozno prezila...

bolseka

Odporúčam zábal body wraps... Výsledok je okamžitý, čo možem potvrdit a to nie som obézna.. na www.bodywraps.cz je aj zoznam salónov (aj SK samozrejme)

Bimbamcimconk

Ďakujem všetkým :)
Len by som sa chcela spýtať,čo presne raňajkovať. Behanie veľmi nemusím,to som skúšala a plávať neviem ... :) ale ďakujem,že ste mi.poradili,cením si to

pomocnica

A koľko máš rokov?
No myslím, že aj s 54 cm vyzeráš fajn, ale ak sa ty necítiš komfortne, tak odporúčam sa naučiť raňajkovať určite. Ja som tiež neraňajkovala, max banán...Ale časom som sa naučila...tak, že som najprv jedla úplne malé porcie, jedla som ich dlho, takže som si radšej privstala(ani mi nechutili), ale neskôr som jedla čím ďalej tým lepšie, potom som to brala ako prirodzenú súčasť a teraz keď idem spať hladná sa dokonca teším na tie raňajky. Ja jem aj pečivo a tak, pretože jasné, že pečivo zvlášť biele nie je extra zdravé, ale celozrné je fajn keď neješ neviem ako veľa a keďže to vidím tak, že si ešte vo vývine, tak určite ťa pečivo nezabije. Príde mi to, že ješ dosť málo...hmm. neviem. Budeš asi aj z tých chudších, takže to pečivo ti neublíži.
Obedy jedz ako ješ u mamky, raňajky sa nauč jesť, čo ti chutí si dávaj, večere jedz do 18 tej alebo do 2-3 hodín pred tým, ako chodíš spať. Maj dostatok spánku, ktorý je veľmi dôležitý, dostatočný pitný režim, bez sladených vôd a tak. Vylúč slané sladké, prípadne v menšom množstve a nahraď to ovocím, zeleninou, prípadne zdravými pochutinami. ;-) Čo sa cvičenia týka, doma cvič rôzne cviky, ktoré nájdeš na nete, vyklápačky, drepy, plank, cviky na zadok, stehná, posilňovanie...rob ich v sériách a v opakovaniach. ;-) Nepreháňaj, cvič ale celé telo, nie len nohy. Beh je vážne skvelý, ako ti tu už radili, plávanie taktiež. Spevni celé telo a jedz pravidelne. ;-)
Želám pekný deň.

denisaf

chod na kavitaciu a budu dole raz dva... ked budes chudnut bude to trvat vecnost... a pecivo hlavne vysad... mne sa zda ze ked si clovek da raz za cas tu cokoladu to nieje take hrozne ako ked je pecivo

sweetlady

Ahoj,nuž,raňajky a večera sú veľmi dôležité. Oskúšaj ovsené vločky a pod. Čo sa týka drepov a výpadov,určite ti pomôžu... :)

Ja-som

Ahoj, ja by som ti odporucil beh, plavanie. Take kardio by ti pomohlo aby si schudla a citila sa aj lepsie. Strava je velmi dolezita, ranajky ti nakopnu metabolizmus. Odporucam ti aby si sa naucila cim skor ranajkovat pomoze ti to aj do buducna. Ak by si nabehla na ten spravny rezim mas to v pohode do dvoch mes. ale to zalezi od teba