Hrozná pamäť v mladom veku

pedag

Ja som si pamäť trénoval tým, že som si prepisoval slovíčka a pamäť sa mi vrátila. Ono je dobré mať pamäť, tá sa vždy zíde.///
Posledne som bol v mäsiarni a chcel som mozoček, tak som sa pri tej príležitosti opýtal, či je ako ten mozoček aj čerstvý. Pani mäsiarka (prezývaná aj mastná) mi povedala, že áno, mozoček je čerstvý, ešte včera lúštil krížovky. Tak ma to potešilo a zahrialo pri srdiečku.

Cyts

Nepises konkretne co si nepametas. Nepametas si svoje meno ? Kamaratkino priezvisko ? Ked vam ucitelka povie ze zajtra pisete tak to si nepametas? Rozpis sa ;)

Kontrol0r

Aj ja si oproti detstvu menej pamätám. Ako keby som bol teraz v strese na nič sa neviem sústrediť. A už keď človek začne pracovať tak už je tu len demotivácia a keď sa mi nič nechce jasné že si nič nepamätám.

Zuzazuza

Nepisete ziadne informacie, aku pomoc cakate? Nepisete, aky to je "mladych vek", nepisete, ako dlho mate problemy, ci to tak bolo vzdy alebo sa nieco zmenilo, nepisete o rodinnej anamneze, nepiset, co si nemozete zapamatat, nepisete nic.