Zdravim moje meno je Viki. Prosim nech reaguju len zeny a to z toho dovodu, ze mamina s nami nezijeme, otec ma 2 prace, a jednoducho sa s nim o zenskych veciach neda bavit. Mam viaccero mensich problemov ktore sa akokeby spojovali a mam pocit ze mam depresiu alebo neaku uzkostnu poruchu. Zatial to nechcem riesit tabletkami. Trapi ma ze v skole v 3.rocniku (18rokov) na strednej nemam skoro ziadne kamaratky,nerozumiem si s nimi a nechapem co vidia na tom byt silou mocou co najdospelejsie,najkrajsie....dalsia vec nad ktorou premylsm asi posledne 2 tyzdne je, ci ,,mam dat,, svojmu priatelovi, sme spolu 11 mesiacov a zatial boli len bozkavacky a tak, v poslednom case na nom vidim ze uz by velmi chcel. Do toho celeho ten pocit ze nemam ziadnu starsiu zenu v mojej pritomnosti ( s babkou sa o tom bavit nebudem) s ktorou by som sa mohla o tom rozpravat, mama je dlhodobo odcestovana, po rozvode sme boli aj s mladsou sestrou pridelene k ocovi. Neviem ci su to len hormony alebo naozaj neake stavy z toho vsetkeho. dakujem za rady
Potrebujem radu od skusenejsej zeny
Ernesto mozno ti tu historku s horuckou niekto zozral aj s navijakom ale ja teda NIE! :-D
Ak aj by tak mas doma sebecku nymfomanku ktora nammiesto toho aby kurirovala svojho frajera so skoro 40 stupnovou horuckou tak chce ukojit svoju vaginu.... ako nehnevaj sa ale normalna zena sa v takej situacii boji o partnera a nemysli na sex.
Takze s takymi historkami chod za pubertackami tie ti uveria...
Ahoj, viem že asi túžiš po rade staršej skúsenej ženy keďže ti asi veľmi chýba mamka a ja som len o pár rockou staršia od teba ale skús to brať ako radu skusenejsej kamarátky, zo spolužiačok na strednej si nerob nič mne sa tiež nepodarilo na strednej nájsť kamarátky, lebo tvoje spolužiačky sú ešte veľmi nedozrete a s každým tam trepe ešte puberta, každý sa preteká v tom aby bol čo najdôležitejší aby čo najviac zapadol a o skutočne kamarátstva tam možno ani nejde...a čo sa týka toho tvojho priateľa tak na tvojom mieste by som mu už dala keď ste spolu už tak dlho, podľa mňa nemáš čo stratit, v tvojom veku je to normálne a sex je normálna bežná súčasť života...
jaodpadnem, Je úplne tvoja vec ako sa ty prezentuješ... Do you understand me? určite mi budeš rozumieť, lebo ľudia tvojho typu ovládajú cudzie jazyky, minimálne jeden...
Ak sa na to neciti, on sa moze rozhodnut, ci to s nou bude tahat dalej alebo nie. Mozno to tak neciti pri nom. Mozno pri inom to bude chciet hned.
Ernesto, prispela raz, precitala si aspon cast nazorov urcite. V mojom vztahu kompromisy su neustale, ale nie vyziadane, skor ponuknute. Preto, ked moj partner ma 39 teplotu, ja od neho necakam kompromis, ja vtedy jeho potreby postavim nad svoje. Neviem, co je sebeckejsie od partnera, ci skakat po nom, lebo som nadrzana a potrebujem si urobit dobre, alebo sa uvedomit a radsej sa onho postarat, aby vyzdravel a nemusel pri horucke robit to, na co nema vobec naladu. Ked uz hovoris o sebeckosti vo vztahu. Lenze na taky vztah, ked si nemusis vyzadovat kompromisy, lebo ten druhy automaticky mysli aj na teba, su potrebni dvaja. V nasom pripade sa taki dvaja stretli. Prajem kazdemu take stastie, pretoze to je skor vzacnost.
No ako nič v zlom ale 11 mesiacov bez sexu vo vzťahu tak už len na prvý dojem to príde divné..Čo ak si to hľadá inde?Samozrejme že vo vzťahu treba robiť kompromisy..Aj čo sa sexu týka..Nevravim že sa treba vyspať hned po týždni ale 11 mesiacov????Vy hovorite že ak sa nato neciti nech to nerobi..A čo ak sa nato nebude citit nikdy?Tak nech to nikdy nespraví a nech žiju ako surodenci?? :D Zvlaštne názory tu poniektorí mate..Dlhšie ako 4 mesiace by som určite nečakala..A sa od bludu nazory že ak sa nato neciti nech to nerobi lebo nato sa nemusi citiť nikdy...Človek nie vždy je na všetko pripravený na 100%..Takže bacha aby nezutekal za inou..Mala som frajera s ktorým som chodila 4 mesiace a on ani po 2 mesiacov to nechcel...Hned tu blika červená že niečo nebolo v poriadku..Zato s druhým už po troch týždnoch :)
Zuzazuza: no vidis, tebe zaludok dviha z toho, ze niekto je schopny spravit kompromis v posteli a to este ked fakt sa citi pod psa, mne sa dviha zaludok z egoistov, ktori pozeraju iba na seba aj ked im vobec nic nestoji v ceste, aby dokazali urobit vo vztahu kompromisy.
takato roznorodost nazorov je samozrejme v poriadku, nikdy nebudem ziadneho cloveka za to odsudzovat, kazdy nech si zije zivot podla seba, egoisti neschopni kompromisov nicia zivot v podstate iba sebe (a svojej polovicke, toto je mi jedine luto), ale mam potrebu varovat neskusene dievca pred takymito radami, ktore jej znicia vztah.
autorka temy dostala dva protichodne pohlady na vec, uz mozeme nechat na nej rozhodnutie, ktory sposob fungovania vztahu jej pride prirodzenejsi a z dlhodobeho hladiska i perspektivnejsi. nakolko tu odvtedy neprispela ani raz, tak je otazka, ci si to vobec precitala :-)
este keby jej tak poradil niekto kto hned nemysli na spiace dospievajuce dievcata vedla v izbe vsak? - nic take nemam, nemam este ziadne deti, na to, aby som jej neradila skocit chlapovi do postele, lebo on chce, netreba mat dospievajucu dceru.
Normalne mi zaludok obratilo. Keby mal moj partner 39 C horucku, tak skacem okolo neho, len nech ho z toho co najskor dostanem a jeho zaujem by v tej chvili bol nadradeny mojim zaujmom. Nedokazem si ani predstavit, ze by som vobec uvazovala v tej chvili nad tym, ze ja mam nejake zakladne pudy, ktore si na nom chcem uspokojit ako na veci. Doslova sa mi z toho obracia zaludok. Hrozne. Nic pre mna. Ale ked to niekomu inemu takto vyhovuje, je to ich vec. Len pridavam iny pohlad na vztah.