Rozhádzaná imunita

Príspevok v téme: Rozhádzaná imunita
Mor

Dobrý večer, som učiteľka na ZŠ odkiaľ pramení asi aj môj problém. Odkedy som tam po materskej nastúpila mám recidivujúce choroby dýchacích ciest: najskôr to boli sinusitídy, potom rôzne bakterialne ochorenia, ktorých pôvodcami boli chlamýdie, mycoplasmy, streptokoky aj alfa aj beta aj pneumoniae, stafylokoky v nose a EBV. Momentálne som po 2 baleniach atb a hrozne ma stále trápi kašeľ, bolesť hlavy, unava, slabosť a pretrvávajúca zvýšená teplota. Prekonala som v školskom veku aj boreliózu a mononukleózu. Vyzerá to tak, že imunitný systém si to pamatá a nevie sa zalarmovať a pomôcť. Som v začarovanom kruhu a potrebujem Vašu pomoc, lebo moja lekárka je bezradná a ja strácam silu bojovať stále s novou pliagou.

Bibi234

Chapem, co musite prezivat. Minuly rok som bola v jendom kuse chora a tiez som z toho uz bola zufala. Isla som aj na testy, kde mi povedali, ze mam oslabenu imunitu. Kompletne som zmenila zivotny styl. Zacala som po rokoch opat sportovat, otuzovat sa, zmenila som aj jedalnicek a pridala som k tomu aj uzivanie wobenzymu. Pocula som totiz uz aj predtym, ze enzymy zlepsuju oslabeny imunitny system. Teraz po roku sa citim konecne ok a aj choroby sa mi vyhybaju. Drzim palce, aby sa Vam polepsilo!

1technik

opakované hnisavé angíny – vybraté mandle, k ničomu to neviedlo,
žltačka, salmonelóza, infekčná mononukleóza, Chlamydia pneumoniae ,EBV infekcia, CMV infekcia, stále dokola sa opakujúce infekcie dutín, hrdla - dookola Streptokok, Stafylokok, zápaly stredného ucha, opakujúci sa Helikobakter pylori, zápaly kĺbov, šliach , žíl, močových ciest, neurologické problémy a napokon psychiatrické, to všetko pre nediagnostikovanú a neliečenú Kandidózu.
To boli, opakujem boli moje problémy.

Niecoviem

Pani učiteľka, jednoznačne odporúčam mega dávky vitamínu C. Dá sa kúpiť na kila cez net. Pomohla by Vám dávka 15 až 20 gramov na deň a o týždeň postupne ísť až na 30 gramov na deň. Cele je to popísané v knihe Peter Tuhársky Vitamín C a megaskorbická liečba – zabudnutý poklad, dá sa nájsť v pohode na nete. Ak budete brať aspoň 2 týždne aspoň 15 gramov vitamínu C denne, tak sa Vám imunita aspoň priblíži normálu. Držím palce. Ak to budete konzultovať s lekárom, ten Vás v tom zarazí. Skúste to sama.

Omen

Mor, lekárka ťa UŽ mala odoslať na alergiológiu/imunológiu! Pýtaj si odporúčanie, máš problémy s celulárnou imunitou.

Cocolinos

Skús enzýmy, ja som trpela oslabenou imunitou tiez dlho a nic mi nezaberalo. Ovocie, zelenin a vitamíny, akoby som to ani nebrala. Potom som natrafila na nete na enzymy a kupila si wobenzym. Brala som ho dlhodobo ale nakopol mi imunitu.

Ivusw

Skúste prírodnú liečbu, detoxikáciu organizmu cez prírodné vysokofrekvenčné oleje. Kolegyňa môjho brata tiež vybrala 2x atb a ďalšia známa mala chlamydie a po detoxe a prírodnej liečbe je čistá.

Marosko-n

Vážená pani učiteľka , máte vznešené povolanie, ste bombardovaná množstvom vírusov baktérii a plesní, ktoré deti nosia do školy.
Niektorý organizmus to nemusí zvládať a potom vznikajú problémy, vyčerpanosť nedostatočná strava zlá voda atď.
Ak chcete aby som Vám pomohol napíšte.

Mor

Nie je to ale až taký spor, normalne spolu komunikujeme. Keď mňa prijali, jemu zobrali predmet, ktorý vyučujem ja. Nemal naň kvalifikáciu. A mne sa nepáči ako podceňuje pracovne povinnosti, zavadza vedenie a pod. Žeby to bol dôvod mojej chorobnosti?