Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zamilovala som sa do vychodniara

Jana Lukacova

pedag:...veď to, že sa nič nezmenilo, neurobilo sa totiž zatiaľ to, čo je potrebné, aby k zmene došlo...chodím do zázračnej krajiny banánovníkov a riešenie tam majú veru pre všetkých ;)

pedag

Janka, to mi je nejaké divné napomenutie, už to trvá nejaký ten rok a poviem ti, nič sa nezmenilo, všetko je po starom, pije sa na tri fázy, nikto ale nie je závislý, zvláštne.

pedag

Ale ako potom budem vyzerať? Ako XXL očepčená nevesta? Netvrdím, že výbavičku mi už syn kúpil, ružový klobúk, ružové okuliare, ružovú podprdu, ružovú sukňu a tak ďalej, aj si ma vyfotil ako takú starú primadónu. Do cirkusu chodiť nemusí, to je fakt.

pedag

Nuž, nechcel by som byť znovu v koži banánovníka, koľko si ten kvôli svojej starej vytrpel - jáj, jáj. Ja som mu povedal, že s jedným Otčenášom si to veľmi nevymodlil. Ale ani ja som to nepreháňal, tiež som dostal odmenu, ale skôr pripomína trest.

Jana Lukacova

pedag: ako sa dnes máte?...z niektorých Vašich príspevkoch na fóre mi to príde tak, že máte veľmi akčný život a ocitáte sa v zaujímavých situáciách, napr. v koži banánovníka či psychológa ;) ;) ;)