Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zamilovala som sa do vychodniara

pedag

Divocina, povedzme si to otvorene, spomenula si si na mňa ako Smrť na pacienta:-D Oni sa nám tu smejú, ale kto sa smeje naposledy...

pedag

Ja som nikoho neodfajčil, ja som povedal, čo si myslím. A to je všetko. Majte sa a prajem vám príjemnú jar, či zimu, či už ani neviem:-)

citronada

Pedag úbohá Divočina, takto si ju odfajčil..
Konečne si mal možnosť nájsť si partnerku ktorá je ochotná vycestovať za tebou až na východ a ty ju odfajčiš že naprší a uschne...skôr nazneží nie? :-D
Daj jej šancu, nech táto lovestory má nejaký pozitívne pokračovanie :-D

pedag

Áno, keď naprší a uschne. Ja poznám inú riekanku: slim, slim, slimáčku, vystrč rožky, dá ti niečo na parôžky a keď nevystrčíš ... Manipulovať môžeš tak akurát iného mentála.

kaluz

Zapadniarka Divocina a vychodniar Janko rovna sa velka laska az pod nimi bude postel praskat :-D
Pamatate sa na tu riekanku zo skolskych cias :-D

pedag

Divocina, zo psychologického hľadiska je to, čo robíš, normálne, ale z toho iného, ako by som to povedal "mentálneho" hľadiska to normálne nie je a treba sa vedieť prísne ovládať a kontrolovať:-) Ta ňe?

Modra vlocka

Áno, áno! Píšeš k veci...Takže niečo ako telenovela, ktorá sa aj zvrtla. :) ďakujem za zasvätenie.

pedag

Ja neviem, či ide o mňa alebo nie, ale skôr áno. Ja som sa jej vtedy núkal, ale neprišla žiadna reakcia, tak som sa zariadil inak. Nechal som aj email na seba. Pevne verím, že píšem a hovorím zrozumiteľne? Zariadil som sa inak. Ak je to len fór, tak ok. Od teraz už žiadne pseudo-vzťahy!