Bolestiva jazva

Príspevok v téme: Bolestiva jazva
cokoladka898

Ahojte,

pre pokuse o preparaciu zily sa to chirurgovi nepodarilo. Ani na druhej nohe. Tak mi to samozrejme zasil. Je to uz tyzden. Stehy tam este mam. Doktorka mi ich vcera este nechcela vyberat, lebo povedala, ze je to este "zive", aby sa mi to neotvorilo. S pravou nohou som mala mensi problem, a to taky, ze som nevedela poriadne chodit cez patu na spicku, bolelo to, ale to uz sa upravilo, je to ok. Ale teraz mi robi problem lava noha. Vcera vecer som si namerala mierne zvysenu teplotu, lebo som sa necitila dobre a ta noha maod vcera zacala boliet. Odfotila som si ju ked ma este nebolela a potom vlastne dnes pre porovnanie. Tak fotky prikladam, aby ste si to mohli poorovnat aj vy. Ako by som si s tym mohla pomoct sama, aby ma to prestalo boliet? Na vbratie stehov mam ist vo stvrtok alebo v piatok. Davam si na to Rumancek...a na noc si to prelepim cistou gazou...

tak kto vie, prosim poradte,

budem vdacna za kazdu odpoved

cokoladka898

ahoj, aj som zabudla odpisat. Preplachol mi to peroxidom a povedal, ze si mam na to davat repik 2x denne na 15 minut. potom si to nasucho alebo s peroxidom preplachnut a zabalit...a o 10 dni na kontrolu. Myslim, ze uz to mam o malinko lepsie...aj ked to este trosku krvaca, ale uz to aspon nehnisa a uz to skoro vobec neboli, comu som velmi rada. Verim tomu, ze sa to bude zo dna na den len zlepsovat ked uz to nehnisa.

cokoladka898

chcela som ist, ale musela by som cestovat vyse hodiny vlakom a nebolo mi dobre neviem ako by dopadla cesta, preto som radsej ostala doma.

cokoladka898

Dnes som sa necitila dobre, tak som na chirurgiu nesla. Pojdem zajtra. Ale ked som si to prevazovala, tecie mi odtial krv. Neviem ci je to dobre. Hnis som tam uz nevidela. Uz to sice boli menej, ale tecie to. Je to normalne? Zaceli sa to same ci mi to bude musiet este zasit?