Prečo má nemajú radi?

Príspevok v téme: Prečo má nemajú radi?
NIKZA09

Takže mam mám 13rokou chodím na ZŠ pochadzam z chudobnejšie rodiny maľujem sa, a zato že som chudobnejšia nechodím ako handra...mámoblém už od svojich 3rokov z deťmi neviem prečo má nemajú radi už od škôlky tam to bolo ešte ok ale potom to bolo už zlé.... Moji spolužiaci chalani ale aj babi má doslova neznášajú vždy som sa snažila byť knim milá aj odreagovaná ale oni si on spravili mienku ktorú nejde odhodiť nemajú ma radi ani starší žiaci všetci omne hovoria že som kurva zato že nosím riasenka a obočie si maľujem a že som zlatokopka....nikdy ma nikde nevolali ani dedinsská partia čo tu je aj tam sa so mňa smejú...je to dosť ťažké keď som chcela zapadnúť alebo pokecať tak ignor mi dali proste som vkoncoch

Enter-klipse

No, najskorej to bude tak, že ťa chcú niečo naučiť - v živote je totiž vždy veľa tzv. učiteľov - možno iba to, že ty máš smolu, máš to zobrať "na vedomie" a vys*ať sa na nich.

Cliattsi

Suhlas-Tomas12345

Je mozne ze ta taketo spravanie z ich strany aj ovplyvni a budes aj neskor pocitovat neistotu z ludi. Ak si spolocensky typ, skus si najst kamosky v oinej dedine. Ak to nepojde, tak mozes skusit internet.
Bude treba asi vymtsliet nejaku zoznamku, kde by sa mohli zaradit ludia, ktori sa nikde nezaradili, lebo presiel som si niecim podovnym.

HeyYou789

Skus byt "ludska" a nie "umela" ... nenapisala si nic o svojom vnutri, iba o vonkajsku... to je dost malo aby ta mal niekto uprimne rad! Zeby to bolo v tom? :)

Gima

A prečo by ťa mali mať radi? Nauč sa mať rada seba, rodinu a až potom spolužiakov a okolie. Vieš byť milá, nápomocná, komunikatívna.... a iné zručnosti? Hold byť stredobodom pozornosti si vyžaduje prácu, nestačí sa len zmalovať ako barbina z obchodu.

nicollette12

Nevsimaj si ich... Naco sa prihovaras tym, ktori ta osudzuju? Radsej bud sama so sebou ako sa vtierat takymto ludom, ktori za chrbtom ohovaraju jedna radost....