Dobry den, moj problem sa bude zdat ako totalne banalny ale ja sa tam citim neskutocne zle. Spoluziaci su fajn avsak totalne ine zaluby a nazory takze nemam sa s nimi o com bavit. Strasne lutujem ze som sla na gympel a nie na zdravotku. Len tam sedim a pocuvam to co ma nebavi. Pridem domov a citim sa neskutocne unavena.
Najviac mi vadi to ako sa tam vsetci spravaju. Kazdy jeden sa tam dobre uci a ked ide pisomka tak vsetci stresuju pomaly až plačú a hovoria "ja to nevieeem" a pritom vzdy dostanu jednotku alebo dvojku. Potom sa tam ucitelom pchaju do zadku, hkavne taka jedna baba ktora triednej a anglictinarke dava vselijake knihy, pozyva ich do hory a neviem co vsetko. Otras. A ju potom maju radi, lepsie znamky- samá nespravodlivost. Neskutocne mi je z tohto zle až do plaču. Pride minto tak že v tej skole musime robit vsetko co nam povedia- myslim take tie veci ako je naprijlad stuzkova. Ja som jedina z triedy ktora tam ist nechce, takisto ani na vylety nechodim a hned ma za to ohovaraju, triedna hned žaluje rodičom pritom nerobim nič zlé. Ucitelia ma tam nemaju radi pretoze idem proti prudu. Tam kam idu ostatni, nejdem ja (stuzkova, vylety,...). Na zakladke som bola pravy opak ale tu mi je hrozne. Poradte prosim ako to vydrzat. Neskutocne mi vadí ta baba co sa kazdemu pchá do zadku a ten hluk. Strasne ukecaná trieda. Bolia z toho uši... uz 2 a pol roka ubehlo a ja sa citim ze som na tej skole večne.
Ak by ste vedeli, dajte mi nejaky dobry argument pre triednu, preco nechcem na stuzkovu