mám to nechať tak či sa dožadovať vysvetlenia

Príspevok v téme: mám to nechať tak či sa dožadovať vysvetlenia
katka12456

Ahojte babenky
Priateľ mi ukazoval fotky v telefone, no zabudol že tam ma aj uložene fotky svojej kamaratky, ktoré mu posielala cez messenger. Bolo ich celkosť dost, čo ma nahnevalo a zarazilo. Ktorá baba predsa posiela zadanému chlapcovi fotky len tak pri písani ?! Nahnevalo ma to a chcela som aby mi ukazal messenger, no odmietol. Považovala som tojasny znak toho, že je tam písane niečo čo si LEN KAMARATI nepíšu.
Zrazu sa to na mna zosypalo, to aký bol posledne mesiace chladny a ako so mnou trávil malo času, povedala som že je koniec a odišla som domov. Spojila som si to všetko s tým, že ma podvádza ...
Nasledujuci den mi volal ale nedvihala som napísal mi že sa ospravedlnuje a že s nou nič nemal. Ja som však nemala chut to s nim riešiť tak som neregovala.A potom prestal ...Už sa viac neozval a už je to pár dni ... Zarazil ma ten jeho strohy pristup ...Možno som očakavala že sa bude viac snaziť, vysvetlovat, navrhne stretnutie .. Ale on nič ... Mozno si myslel ze mu to zase rychlo prejde, lebo ja vzdy všetko rychlo odpustím a zabudnem ... Teraz však neviem, na jednej strane ma to hneva na druhej viem, že on snahu ( hoci malu) vyvinul a iniciativa by mala prisť odo mna... Mám sa mu ozvat ? Alebo mam počkať kym bude naozaj iniciativnejší aby som videla ci mu na mne zaleži? Dakujem

Zbytocnooost

Jednoznacne suhlasim s Alkaaa. A to so vsstkymi jej prispevkami v inych temach.

Keby nic neskryva tak spravy ukaze nie ? Co je na tom ... nebud naivná.
A to ze mu nejaka sprosta baba vypisuje posiela fotky a dobre vie ze je vo vztahu ale serie sa medzi nim, na to mam ja neskutocne nervy.

a_dr1a

Ja teda neviem. Ja som baba, ale ani ja by som neukazala moj fon) a mozno si sa unahlila. Sama si vravela, ze mal tam fotky tej kamosky. Si ich videla. O ake fotky vlastne slo? Ak to boli dake intimne ci nahotinky, ok. Ale ak dake normalne klasicke bezne fotky, tak neviem. Mne fakt vela ludi cez messenger ai posiela fotky, aj ja. Z oslav prac skol restik kaviarni okolia koncertov dovoleniek plazi rybaciek, z varenia, party nakupov sportu auta lietadla ai ai, ci len tak urobene z dlhej chvile selfie.
Ty si mozno vystartovala z toho, co sa v tebe dovtedy cely cas hromadilo nakopilo. Ak si videla, ze sa nieco vo vasom vztahu meni, priatel sa tyzdne meni, naco si teda cakala? Vsak si uz vtedy mala konat. rozpravat sa s nim, komunikovat, patrat po pricinach, viac si vsetko vsimat analyzovat.
Myslim, ze si sa unahlila. Zbadas dake fotky a hned sa hras na SS vysetrovanie. Robis unahlene zavery rozhodnutia, myslim teraz ten unahleny rozchod len preto ze neskakal ako si mu ty hned velila, ked ta kontaktuje ignorujes nedvihas ho, vysvetlit si nic od neho nedas. Vsak sa spravas ako dieta. Pozri. Normalne sa s nim spoj a stretnite sa, sadnite si spolu ako dvaja dospeli ludia. Porozpravaj sa s nim o vsetkom (pozor, neobvinuj nesud ho ai, ale pokojne kludne bez emocii vylevov kriku placu hysterie sa s nim porozpravaj). Vysvetlite si to, povedz mu o vsetkom, vyjasnite si co ta - jeho - vas tazi zaujima trapi. A hlavne si ujasnite, ci vam este na sebe navzajom zalezi, ci sa lubite, chcete byt spolu, alebo co komu vo vztahu prekaza vadi a trapi ho. Postav sa problemom zoci-voci a neutekaj pred nimi

Alkaaa

Omen: Viac mu dôverovať? Prosím? :D

Veď je nad slnko jasné, že má niečo s tou ženou s ktorou si píše a ty jej tu ideš dávať takéto hlúpe rady...ešte nech ona ho kontaktuje, nech je už za úplnú chuderu.

Omen

@ Katka, teraz si na ťahu ty, za predpokladu, že ti na priateľovi záleží a vzťah si chceš udržať. Nemala by si s tým však otáľať. Chce to úprimný rozhovor, vyčistiť stôl aj atmosféru a začať odznova.

Mala by si sa však zamyslieť nad tým, čo som ti napísala, aby si už neopakovala chyby, ktoré si spravila. Z tvojej strany by to chcelo zvýšiť sebavedomie, nedusiť partnera, nežiarliť, netrestať ho a viac mu dôverovať.

Mala Popoluska

Omen tvoj vzťah musí byť úžasný.
Len nezatváraj príliš oči. A k téme ak je autorka nezrelá tak teraz pravdepodobne zreje pretože byť s nedôverou vo vzťahu je zdrvujúce.

Alkaaa

Vy ste chori? Ake sukromie? Tak potom nech aj podvadza a co ved to je sukromie. Spamatajte sa potom su vztahy taketo chore. Je normalne si pozriet druheho mobil. Clovek len vtedy nechce ukazat ak nieco NIE JE ok. Ide si vypisovat s druhou, posielat fotky a vy zacnete riesit sukromie.

petojhk

mne by nevadilo ukazat priatelke messenger ak by mala podozrenie ze nie co nie je ok , a tym by sa to všetko vyjasnilo
Radim ti pockaj este den - dva a uvidis