Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mám to nechať tak či sa dožadovať vysvetlenia

Príspevok v téme: mám to nechať tak či sa dožadovať vysvetlenia
katka12456

Ahojte babenky
Priateľ mi ukazoval fotky v telefone, no zabudol že tam ma aj uložene fotky svojej kamaratky, ktoré mu posielala cez messenger. Bolo ich celkosť dost, čo ma nahnevalo a zarazilo. Ktorá baba predsa posiela zadanému chlapcovi fotky len tak pri písani ?! Nahnevalo ma to a chcela som aby mi ukazal messenger, no odmietol. Považovala som tojasny znak toho, že je tam písane niečo čo si LEN KAMARATI nepíšu.
Zrazu sa to na mna zosypalo, to aký bol posledne mesiace chladny a ako so mnou trávil malo času, povedala som že je koniec a odišla som domov. Spojila som si to všetko s tým, že ma podvádza ...
Nasledujuci den mi volal ale nedvihala som napísal mi že sa ospravedlnuje a že s nou nič nemal. Ja som však nemala chut to s nim riešiť tak som neregovala.A potom prestal ...Už sa viac neozval a už je to pár dni ... Zarazil ma ten jeho strohy pristup ...Možno som očakavala že sa bude viac snaziť, vysvetlovat, navrhne stretnutie .. Ale on nič ... Mozno si myslel ze mu to zase rychlo prejde, lebo ja vzdy všetko rychlo odpustím a zabudnem ... Teraz však neviem, na jednej strane ma to hneva na druhej viem, že on snahu ( hoci malu) vyvinul a iniciativa by mala prisť odo mna... Mám sa mu ozvat ? Alebo mam počkať kym bude naozaj iniciativnejší aby som videla ci mu na mne zaleži? Dakujem

dfdfdgfdg

jasne ze tam mal nieco co tam nemalo byť a to že sa nesnaží znamnea ze mu to je jedno ci si to vysvetlite alebo nie

dfdfdgfdg

Jéžiš aby ste sa z toho sukromia v messengeri vy chlapi neposrali. To že niekto podvadza to ok ale ked ma sancu vyvratiť to niečim a napravit situaciu tak sa hned ohanate sukromim ...
Vypisujete si s inymi kktin posielate fotky ale to možte .. všetko možte ... lebo sukromie !! Ale že niekoho podvadzate to už je ok

Omen

Katka, potom si už dospelá a mala by si sa aj tak správať, či ? : )

Nemáš nárok na to, aby ti ukazoval messenger, hovorí sa tomu totiž SÚKROMIE! TY si povedala, že je koniec! Volal ti, TY si nedvíhala! Ospravedlnil sa, vysvetlil situáciu a TY opäť NIČ! To sú všetko len a len tvoje chyby a TY sa pýtaš, či to máš nechať tak alebo sa dožadovať vysvetlenia? : D
Z tvojho zmýšľania a správania mi jednoznačne vychádza, že na vzťah nie si zrelá, správaš sa infantilne. Najskôr dospej a až potom si hľadaj vzťah!!!

Defcon

Nikto nic nepokaslal, ja by som sa tiez zaťal, keby moja priatelka vybehla na mna ,ze chce vidiet moj messenger, aj keby mala nejaky padny dovod na takuto poziadavku.
A ty mas tiez pravo sa zaťať, ked si myslis, ze je pravdepodobne, ze ma druhu.
Niekedy sa vztah skratka pokasle.

nicollette12

Akoze prepac, ale on ti iba zavolal a napisal ze sa ti ospravedlnuje, ani nevyvinuj snahu na to, ze by za tebou prisiel osobne a este sa aj neozyva od vtedy, je to jasne... s tou babou nieco zrejme ma, preto ti to odmietol ukazat a teraz nevyvija snahu, lebo zrejme si s nou aj v tomto case pise a ona ho od teba odhovara... jasne- moze byt viac moznosti, ale povecsine to chodi takto.. On jej asi napisal ze si sa kvoli ich pisaniu s nim rozisla a jej to nahrava do karat, tak mu vypisuje aby sa na teba vykaslal.... to je pravdepodobne dovod, preco sa ti neozyva... A tebe radim aby si na neho pomalinky zacala zabudat, lebo nie je uprimny a ked uz kvoli takejto veci nevie povedat pravdu a stat si za svojim, tak sa stane neskor nieco horsie a to uz vobec nezistis....