zmysel utrpenia

Preteba

Medea7, ja som prešla takým hľadaním ako Ty, každý hovoril niečo iné a strácala som sa v tom. Nevzdala som sa a hľadala po veľkom utrpení, ale našla. Ozvi sa mi

Medea7

a vsak si to tu nejak splatim a potom neviem co bude. asi uz nic. ale numerolog mi tvrdil, ze sa reinkarnujem. Tak neviem ktore je pravda ci Boh ci reinkarnacia. Dalsi mi tvrdil ze splyniem s vesmirom co neviem co znamena v preklade. Ale pritom utrpeni si tu pripadam nadbytocna. Nezmyselny zivot.

Juma969696

nerád sa nechám ovplyvňovať vecami z filmov, ale v jednom bolo raz povedané: je bolesť, ktorá je zbytočná, a potom je bolesť, ktorá ťa posilní. A keď sa nad tým zamyslíš naozaj to tak je, len je niekedy fakt ťažké vedieť, či ťa to posilní do budúcna trpieť v práci alebo v škole. Pri cvičení napríklad vieš, že to má význam trpieť, ale treba si nájsť vhodnú mieru vo všetkom a aj cvičiť primerane. Ja v bohov neverím, veľa dobrých ľudí trpí kvôli darmožráčom, takže cesta k bohu v tom asi nebude. Ale to je len môj názor :) .

Medea7

Ja aj chcem ale tentokrat mi treba pomoct. Ja neviem som toho nazoru, ze za nieco to mam. a robila som aj zle. Takze len tak pre nic za nic sa to nestalo. Len keby som uz nasla tu svoju cestu a hlavne slobodu.