Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

60r otec a milenka

Príspevok v téme: 60r otec a milenka
Dcera35zz

Vazeni a mili,chcela by som vediet nazor na vec-uprednostnim ludi,ktori sa vyjadria vazne.nedavno som zistila,ze moj otec vo veku 61 ma milenku v mojom veku-35r. Je druhýkrát ženatý,mam mladších nevlastnych súrodencov vo veku 13 a 15. Rozhodne sa do toho neplánujem montovat,ani mu davat rady-je to jeho zivot..skor by ma od zúčastnených pánov ale aj dam zaujímal nazor. Preco?je to vzdelany muz,,stale na vysokej pracovnej pozicii a časovo velmi vytazeny,kde v ....a načo si este hlada zenske? Kedze uz moju mamu opustil,obavam sa,aby sa zas nezblaznil a neodišiel od súčasnej zeny(47 sa mu uz zda asi vela:))a hlavne deti,ktore su skvele a bola by to pre ne zbytočná rana....takze skuseni-co motivuje 61r ročného -uz dvojnásobného deda mojich deti k takymto uletom?

in blossom

Aj mna balil jeden 60tnik (mam 30). Vyzera dost dobre, peniaze ma, rodinu peknu (ale so zenou viem ze ma problemy, celkom vazne, ale tak to neriesim teraz). Preco to robil? Podla mna, mal pri mne pocit nejakej bezstarostnosti, kludu, slobody, to si myslim. Jasne, ze som s nim nic nemala ani to neplanujem (je to otec mojej velmi dobrej kamaratky).
Ale na margo toho len podotknem, ze starsi muzi su zvacsa galantni, gentlemani, taka stara skola. Moji rovesnici a mladsi, tak to je hruza zvacsa, sprava sa to ako zeny, makko, zzenstilo a vobec nevie ani len dvere podrzat zene, kabat jej podat atd. co u tych 40+ aspon co ja poznam, je samozrejmost. Vynimka bol jeden 25 rocny, ktory mal super starosvetske sposoby, ale to je ozaj vynimka, bol vyzrety na svoj vek, inak su to zvacsa burani, jednoduche tvory odchovane ani neviem cim, ale fakt tu chyba taka ta skutocna muznost, ale aj zenskost. Kdezto v tych starsich generaciach este nejake pozostatky su.

chichina

tak na toto ti poviem jasnu odpoved :-)
ide o to,ze si len chce uzivat zivot :-) mozno to berie tak,ze zijeme len raz a robme to,co nas bavi.zakazane ovocie najviac chuti.vies ako mu lichoti,ked ho nejaka zena chce?proste vie flirtovat a uziva si :-)
je to prenho nieco opat nove,mozno ma velke sebavedomie a viedobre uspokojovat a pysi sa tym :-)
ked nechces aby sa dostal do problemu,tak sa s nim o tom porozpravaj,ale chapem ho preco to robi :-)

Jana Lukacova

Dcera35zz: vnútorná zrelosť nie vždy prichádza s vekom a so vzdelaním, postavením nemá nič spoločné...otec aj po rokoch pokračuje v hľadaní únikov, aby nečelil tomu, čo vo svojom vnútri prežíva, čo ho trápi...a mnohí ľudia tomu začnú čeliť až pri vážnej chorobe alebo až na smrteľnej posteli, kedy už pred sebou nemôžu uniknúť...

Dcera35zz

Moj otec pruserar je napr.velmi aktivny,sportuje stale a na tem vek naozaj nevyzera,nemyslim si,ze sa chova ako trapny dedo-co si farbi vlasy na cierno a dava sa tetovat a tak...prave vobec nie,preto som dufala,ze mi tu niekto poskytne nejaku"sondu" do jeho hlavy,aby som pochopila,co to zas vyvadza..vysmiat sa a odaudit vie kazdy.je to clovek,ktory si zasluzi uctu a obdiv a potom na druhej strane zistim,ze sa vlastne vobec nezmenil od 30tky:-D preto som mierila otazku najma na muzov jeho veku,ale myslim,ze Omen ma celkom uviedla do problematiky..je nejaka odbornicka;-)

Omen

Alkaaa, ty máš koľko rokov? Inteligencie a výchovy si moc nepobrala, či? Vieš, čo je angeizmus?
Uvedomuješ si, vôbec, že aj my raz budeme mať 60? Ak sa vôbec dožijeme.

Omen

Dcéra, nuž nie je ti čo závidieť.

Ak by som bola v tvojej ošemetnej situácii a macocha by zopakovala svoju otázku, tak by som ju poslala priamo za otcom. Je to ich život, ich vzťah, tak nech si to riešia oni a teba z toho vynechajú. Môžeš sa vyjadriť aj v takomto zmysle. Inak ak sa to prevalí, budeš tak či tak tá zlá, ale hádam ťa to nezloží. Zatĺkaj, zatĺkaj, zatĺkaj!
Možno by nebolo od veci, ak by si na túto tému hodila reč so svojím otcom a vysvetlila mu, aby ťa do svojich problémov neťahali.

A prečo to robí? Nevidím mu do hlavy a tých odpovedí je xy. Len on sám vie, ak vie...
Jedno je isté, je potentný, vzdelaný, inteligentný, atraktívny, skúsený, má spoločenské postavenie, kontakty, peniaze,... A toto všetko priťahuje niektoré ženy ako osy na med. Inak ak už s ním budeš hovoriť, môžeš sa ho spýtať. : )

Dcera35zz

Omen ano,pracujeme s otcom casto spolu a praveze manzelka jeho ma casto na mna"kontrolne" otazky-takze si nemyslim,ze by otcovi toto hobby tolerovala:-)toto mam trest zato,ze som bola poslusna dcera;-D