Vazeni a mili,chcela by som vediet nazor na vec-uprednostnim ludi,ktori sa vyjadria vazne.nedavno som zistila,ze moj otec vo veku 61 ma milenku v mojom veku-35r. Je druhýkrát ženatý,mam mladších nevlastnych súrodencov vo veku 13 a 15. Rozhodne sa do toho neplánujem montovat,ani mu davat rady-je to jeho zivot..skor by ma od zúčastnených pánov ale aj dam zaujímal nazor. Preco?je to vzdelany muz,,stale na vysokej pracovnej pozicii a časovo velmi vytazeny,kde v ....a načo si este hlada zenske? Kedze uz moju mamu opustil,obavam sa,aby sa zas nezblaznil a neodišiel od súčasnej zeny(47 sa mu uz zda asi vela:))a hlavne deti,ktore su skvele a bola by to pre ne zbytočná rana....takze skuseni-co motivuje 61r ročného -uz dvojnásobného deda mojich deti k takymto uletom?
60r otec a milenka
Dcéra, prečo by si sa ty mala prepadnúť hanbou? Rovnaké pracovisko? : ) Nesmieš to tak brať!
To, že ty jeho vzťah s manželkou vnímaš ako "fajn", môže, ale aj nemusí byť "fajn". Možno ona vie, že má milenku, možno s tým súhlasí,...
Každá žena, ktorá rozbije manželstvo musí rátať s tým, že raz aj ona môže takto dopadnúť. Ak muž podvádzal v manželstve raz, môže aj druhýkrát,...
Jedno je isté, tvoj otec je výkonný, užíva si život plným priehrštím, má všetko a táto bokovka je korením jeho života. Vek je len číslo a čo sa toho týka, podvádzajú aj omnoho starší muži.
Ja sa to snazim brat s humorom,otca a jeho rodinu mam ale rada a nechcem aby si takouto blbostou vyrobil problem..tak ale co uz s neposlusnymi 60tnikmi:)) snad ma z toho aspon tu radost
By si sa cudovala.Mam pred 40-tkou,dala som si inzerat a skoro ma porazilo,ked mi prisli reakcie od 74r,65r a 57r.Ti dvaja boli starsi ako moj otec.No horor. Sama vidis,ze tvoja otazka nema zmysel :-)
Ona nie je z nemocnice...no ale ked si ju tam vola v prac.dobe -to aby som si hľadala pracu inde este predtym ako sa pred kolegami prepadnem hanbou:)) nerozumiem tomu-maju s manzelkou fajn vztah,je to super zena..v 60tke to preboha snad nerobí kvoli sexu?! Je tu nejaky muz v podobnomveku co by mi priblizil,co sa to deje:) keby mal 45-ok,ale 60?! Som v nemom uzase
Tipujem to na zdravotnú sestru alebo sa mýlim?
No radosť z toho má. Určite je príjemnejší pocit mať vedľa seba 35-ročnú ženu ako 47-ročnú ženu v prechode aj keby mal 100 rokov...Pri mladšej žene sa aj on cíti možno tak na 50-45...
Ak milenku má, ver tomu, že aj ČAS má. A propos nočné služby a služby cez víkendy sú nato ako stvorené. Má dva v jednom. Plnohodnotne, efektívne aj zmysluplné využitie pracovného času a má to aj krásne zaplatené.
A co z toho ako ma? Je to starý kozel,je chirurg,nema na nic cas,urobil si este dve-uz dospievajuce deti a este behá za zenami?na to ako cas ma? Krizu stredneho veku by uz mal mat za sebou....
Myslím, že to bude tým, že má nejakú moc, peniaze a teda je si vedomý, že môže mať každú, ktorej zamáva kreditnou kartou pred očami. Pretože má možnosť hľadať si mladšie a mladšie...