Riešením je len samovražda

Príspevok v téme: Riešením je len samovražda
je dokonane

Dobrý deň.
Už vyše 5 rokov trpím depresiami a posledné 2 roky samovražednými myšlienkami, no až teraz tie myšlienky beriem vážne.
Tohto roku ma vyhodili zo strednej školy, pretože som tam nechodila, kvôli silným depresiám, panický atakom, silným úzkostiam a kvôli psychickej šikane. Bola som aj hopitalizovaná na pchychiatrii, no nepomohlo to. Naopak, zhoršilo sa to.
Každé ráno sa budím znechutená z toho, že som nezomrela. A tak som prišla na to, že život musím ukončiť sama. Rodičia ma samozrejme po vyhadzove zo školy odpísali. Takže nemám ani rodinu, ani priateľov. Som úplne sama. Takýto človek nemá na svete čo robiť.
Je nepotrebný a len zavadzia. O tom, že mám samovražedné myšlienky nikto nevie. Dozvedia sa to, až keď to budem mať za sebou.

pedag

Jeden môj kamarát išiel pracovať do Nemecka, volá sa Ďuro, prezývaný Mudróň a teraz tam zarába ťažké peniaze. Ja tam nepôjdem, hoci by som mohol, lebo peniaze kazia charakter.

Defcon

Jedokonane, ak mas uz teraz v mladosti taketo problemy, tak ta lutujem. Samovrazdu nespachas, nemas nato odvahu. Ak by ano, tak to tu anonymne nevypisujes, max spravis demonstrativnu samovrazdu a naraficis ju tak aby ta naisto nasli skor ako bude neskoro, lebo sa tesis na to ako sa budu o teba chvilu starat a nebudu v tebe vidiet lempla, co evidentne si, ked ani strednu skolu nezvladas. Chudaci rodicia.

dalsi

Ahoj,
hmm, ako pisal/a Bnb, si dlho v depresii, a ta ti zahmlieva realitu, zahmlieva usudok. Bola si sice hospitalizovana, lenze oni asi ani nevedia, ze mas vaznu depresiu, nepovedala si im to, kedze pises, ze nik o tvojich samovrazednych sklonoch nevie. A nwm, rad by som ti pomohol, preto pisem, ale neviem ako, vec, ze na tebe zalezi. Este vela rokov nemas, este vela rokov ti budu vstupovat do zivota necakane veci, vela veci sa ti este v zivote zmeni, a ako tak pises, horsie to uz ani byt nemoze, takze uz len lepsie :), tak vydrz s nami, snad ten zivot nejak dobojujeme do uspesneho ciela :)

je dokonane

zlatko som uz na dochodku po smrti mojho synceka som tiez mala taketo myslienky vyliecili ma doktori . bez liekov je to tazke neskor sa mi narodil syn a ten novy zivot mi dodal energiu a chut do zivota.neskor mi zomreli rodicia a sestra .vidis nie si sama .aj ostatni ludia maju velky zial s neberu si zivoty .zacni sa tesit z obycajnych veci narp.priroda slnko voda dodava obrovsku energiu .rodicov si nevyberas jednoducho su skolu si dorobis ak budes mat silu a pracu si najdes mozes sa zamestnat aj mimo bydliska byvat niekde inde ak mas pocit ze ta rodicia este viac deptaju.maj sa rada zarad sa medzi ludi .rodicom uz teraz je luto ver mi moja. zbav sa tych myslienok ,pomaly kracaj dalej volaj ma babka drzim ti palce

pedag

Never surrender!!! Zober akúkoľvek prácu, mysli na svojich najbližších.
Ďakujem Ti, že sme spolu žili, preťal som Ti žily:-)

Bnb

Peklo je hlavne, keď už vieš, že ani samovražda ti nepomôže. Tak 5 rokov v depresi je naozaj veľa, no mala by si vedieť, že depresia ti zakrýva skutočnosť, a tak vidíš všetko oveľa horšie. Kto hovorí, že musíš žiť pre rodinu, priateľov či vôbec niekoho? Vždy máš seba :) Ja takto žijem, aj keď by som nemusela. Rob v živote čo chceš a napĺňa ťa to.
Ja niečo podobné poznám, je fajn, že si to tu napísala, mne osobne niečo takéto mi pomohlo si ujasniť moje problémy.

Marosko-n

Je mi veľmi ľúto, že globalizácia nás takto ožobračila.
Za komunizmu, ľudia sa viac modlili a chodili do kostola,
ženy, boli mužom vernejšie a milšie.
Na dedinách a krajoch miest sa všade chovali domáce sliepky ,kačky, husí, prasiatka,atď.
Dnes skoro nič !!!
Dnes všetci len veľa zarobiť a potom si v Teskách, Lídloch , kupujú ochudobnené potraviny a pitie, otravujú tak seba a svoje deti !!!!!!!
To má za následok menej kvalitných prvo-potravín, ktoré spôsobujú, že ľudia sa kŕmia ak prasiatka na porážku. Ani len kvalitnú pitnú vodu nemáme aby sa telo zbavilo tých E-čok .

Potom majú všetko a doslova NIČ !
Ľudské telo ledva prežíva a následkom stopových prvkov a prírodných vitamínov vznikajú choroby a aj psychické choroby- depresie, lebo chýbajú Vzácne prvky a prírodné vitamíny.
Takže neobviňujte nikoho z Našej hlúposti ! A radšej študujte prečo máme takéto problémy.
Skúste začať žiť ako naši predkovia, a uvidíte ako sa Váš život zlepší !!!!

mollllllly

preboha ako mozte pisat ze nema take problemy? pisem ohladom toho prispeku dole o rakovine... mentalne choroby su este horsie ako fyzicke avsak nikto ich neriesi ... prosim ta vyhladaj odbornu pomoc, nejakeho dobreho psychologa v okoli... ak sa chces porozpravat napis mi sukromnu spravu timeattt@azet.sk

DrHOUSEW

Ty si homosexuál hrabe ti a nemáš čo robiť.Riešením je aby si si našiel zamestnanie a sebe podobného homosexuála.Inak ti bude hrabať do konca života.