Ahojte, pisem si s jednym chalanom, asi 3 mesiace, dost sme si sadli a boli sme uz zoparkat vonku a bolo to velmi fajn... lenze zrazu mi to prislo akoby nemal zaujem sa dalej stretavat, len pisat si..az potom co som sa ho na to opytala, vysvitlo, ze ma problem s dlhorocnou kamaratkou ktora ma vazne problemy a jej by vadilo keby zistila ze sa takto stretava so mnou (boli aj bozky objimanie ale nic viac) a ze by sa nahnevala lebo pred tym sa jej stalo ze ju opustili kamarati kvoli svojim babam a teda je mu blbe sa teraz stretavat so mnou lebo nechce aby sa jej stav este zhorsil, pripadne si ublizila.. ani jej o mne nic doteraz nepovedal vraj radsej, ale niekolkokrat mi zdoraznil ze je naozaj len kamaratka
Neviem, co si o tom mysliet..??
Velmi tomu nechapem
Ako teraz citam, nie som jedina co ma nazor ze ta strasne odrbkava a ty sa nehas... niekto tu pisal ze si ju mas vyhladat, ale ved ty nie si jeho priatelka (zatial) tak co by si jej akoze povedala, nechapem, vyzeralo by to dost divne... Ale tak keby to bolo este horsie do buducna, ze by mu zatrhavala uplne nove znamosti, teda potencionalne frajerky, co sa podla mna aj tak vyvinie, kedze ona je chora na hlavu a on jej cele ovplyvnovanie zere, ak v tom bude on pokracovat... Potom by si mala prist za nou ze nech sa ide radsej liecit a nech si najde ineho "kamarata" ktory jej bude zrat jej bachorky o tom ze sa zabije....
Nemyslim ze caka vo friendzone na nieco viac.. ale ponizovat druhych ti ide fajn gratulujem
niekto je vo friendzone a stale caka, ze by to mozno raz mohlo vyjst, ale kym caka vo friendzone, dovtedy si dobra aj ty, ako docasna nahrada... juj ci si len hlupulinka
Ved hej parkrat stretla ale komunikujeme teda piseme kazdy den tak uz som si vytvorila nejaky vztah a doveru k nemu..asi chyba
Neskutocne ake kaleraby dokazu zeny muzom verit.
Nuz zisti si, ako sa vola. Vyhladaj ju a budete prekvapene obe.
Preco veris niekomu koho vobec nepoznas take rozpravky, prosim ta? Ved si sa s nim len par krat stretla.
Muz by toto NIKDY neurobil kvoli nejakej LEN kamaratke a ani kvoli pokrvnej sestre.
brainstorm, tak on nevie co ma robit, lebo nechce aby sa jeho AKOZE kamoske nieco stalo kvoli nemu?) Tak mu skus ty povedat toto iste co mu VRAJ ona hovori, a ci kvoli tebe vobec pohne aspon prstom?)
Ja si nemyslim ze klame, ale tak nedava mi to uplne zmysel.. lebo to je fakt ze je to ovplyvnovanie a manipulacia alebo az vydieranie a aj som mu to pisala ci sa tak necha a on furt dokola ze nevie co ma robit lebo nechce aby sa jej nieco stalo kvoli nemu...
A ked pises, ze je mu vraj ona ako sestra a ona o tom vie tak by mu praveze dopriala, aby niekoho mal a vedela by, ze on sa na nu nevykasle ked su si ako surodenci.... Ale vidno ze je chora na hlavu
Neviem preco, ale myslim si ze klame... Asi ma o nu zaujem a teba ma len tak na pisanie zatial, aby mal istotu ze keby ho nahodou odmietla resp. by z toho nic nebolo, tak by si tu bola aspon ty a teda by nebol taky sklamany ked ma istotu ze ma aj nejaku inu s ktorou si moze zacat... Takze ja by som si ho najprv preklepla, lebo aby nejaka kamaratka mu urcovala ze ci si moze najst frajerku alebo nie, tak to je sila... A ona ak ma psychycke problemy tak nech ide ku psychiatrovi... Co on ma mat akoze s tym ze si ona ublizi... Teraz bude cely zivot sam, lebo jeho kamaratka by sa zabila keby si niekoho nasiel?? Ved to je uz skoro vydieranie podla mna... A povedz mu to normalne ze ti to vadi ze sa neha ovplyvnovat nejakou kamaratkou. ona nie je jeho zena...
Tak vraj je to dlhorocne priatelstvo a je mu ako sestra..