Ahojte, pisem si s jednym chalanom, asi 3 mesiace, dost sme si sadli a boli sme uz zoparkat vonku a bolo to velmi fajn... lenze zrazu mi to prislo akoby nemal zaujem sa dalej stretavat, len pisat si..az potom co som sa ho na to opytala, vysvitlo, ze ma problem s dlhorocnou kamaratkou ktora ma vazne problemy a jej by vadilo keby zistila ze sa takto stretava so mnou (boli aj bozky objimanie ale nic viac) a ze by sa nahnevala lebo pred tym sa jej stalo ze ju opustili kamarati kvoli svojim babam a teda je mu blbe sa teraz stretavat so mnou lebo nechce aby sa jej stav este zhorsil, pripadne si ublizila.. ani jej o mne nic doteraz nepovedal vraj radsej, ale niekolkokrat mi zdoraznil ze je naozaj len kamaratka
Neviem, co si o tom mysliet..??
Velmi tomu nechapem
Hmm, potom nechapem preco by mu zalezalo este menej na niekom koho bozkava a objima, menej nez na kamaratke. Co potom robi s tou kamaratkou, ze mu na nej zalezi viac?
Nema partnerku ani manzelku to je uplne odveci co tu pises, ani si nemyslim ze tu kamosku lubi alebo cosi s nou ma len mu proste asi na mne az tak nezalezi alebo neplanuje so mnou nic vazne
Ma partnerku a mozno aj manzelku.
Mozu byt zeny az take hlupe???
Doteraz bola pravoplatna, ale uz zrazu je len kamaratka, s ktorou mava aj pravidelny sex.
Chcela by si, aby toto robil niekto tebe? Asi nie. Tak to nerob ani ty inym zenam.
Ernesto: nie si uz zadany?
Ernesto ma pravdu. Keby mal zaujem, skutocny vazny zaujem o teba, o vztah s tebou, tak by mu v ceste a vo vztahu s tebou nestalo NIC. Rodina kamosi kariera Boh bydlisko ai, proste NIC. Nieto este len "daka" akoze kamoska? Takze ak ta najblizsie oslovi ai, tak mu toto jasne pretlmoc. Najdi si Muza a nie decko chlapca
PS. To nie je IBA kamoska. Za tym je nieco viac (bud ma sam o nu zaujem a lubi ju), alebo je to jeho priatelka
toto nemozes mysliet vazne :D jaky filantrop a dobry anjel ten chlapec, cely zivot bude sam, aby kamaratka nebola smutna :D
nenechaj si srat na hlavu a najdi si chalana, co bude mat realny zaujem.
a poradim ti: ak ma chlap fakt zaujem, tak je mu uplne ukradnute kto si co mysli. vysere sa aj na naj kamosov, zazil som to nie jeden krat. alebo sa chod opytat ktorejkolvek zeny s detmi, ktore opustil chlap kvoli inej ... ci myslel na to, aby neboli smutni