nechápem...

Príspevok v téme: nechápem...
max123

Ahojte,
žijem vo vzťahu už dlhé roky. Asi pred pol rokom som si všimla, že partner až moc obzerá po mladé,atraktívne slečny. Keby len pozrel, nehovorím nič, však na to má oči..ale už je mi to trápne a ponižujúce, hlavne keď som s ním. Vysvetlila som mu, že je mi to nepríjemné, pre mňa-za mňa nech sa pozrie - ale nenápadne a hotovo./hlavne to je pred kamarátmi ponižujúce, však aj oni to už videli/ Samozrejme má všelijaké výhovorky, nakoniec ešte ja som tá nenormálna a žiarlivá. Utajil mi aj to, že má novú mladú kolegyňu, vraj ani nevie ako sa volá. Tak som mu skontrolovala mobil /čo som nikdy predtým neurobila/ a hľa, meno zlatej kolegyne aj s číslom bolo tam...
Znova sa vyhováral, vymýšľal všelijaké nezmysly, dobre sme sa pohádali. Prečo to robí? Tvrdí, že ma miluje, že by ma nikdy nepodviedol, len ja mu neverím... Strašne veľa takých "náhod" bolo s blbými výhovorkami. Asi so mnou bude problém... že som príliš hlúpa, že sa starám sama o všetko, a pritom ani seba nezanedbávam..zatiaľ aj v sex.stránke bolo všetko ok...
Ako by ste to riešili vy? Čo môžem očakávať? Niektorý krásny deň mi oznámi, že má inú? Neviem, čo mám robiť, ako sa mám zachovať v takýchto situáciách.

nicollette12

Nemyslim si, ze by chcel niekoho ineho, to, ze sa pozera, to mu nemozes zakazat-on ma svoj rozum, iba mu mozes povedat ze je ti to neprijemne, ale ak ani to nezabera, tak mu to povedz trosku raznejsie, objasni mu preco ti to vadi, povedz mu ze aj vasi znami si to vsimli, ze ti to je neprijemne a nech to aspon obmedzi ked ste niekde spolu alebo so svojimi znamymi...
A neviem co sa rozculujes ohladom tej kolegyne, tak ak ti vravel ze ani nevie ako sa vola- to mohol mysliet aj tak, ze sa o nu nezaujima a nepokladal to za podstatne ti to povedat..mozno sa aj bal, aby si na neho nevyskocila keby ti povedal ze ma mladi kolegynu....A to ze ma jej cislo? Tak pokial ju tam nema ulozenu ako "lasocka" "srdiecko" "zlatko" ...tak nevidim v tom nejaky problem... Aj ja mam cislo na kolegov a tiez nevravim priatelovi ze kedy kto nastupi k nam novy, nech vyzera ako chce....podla mna robis z toho velku dramu....

Bnb

Ah, prepáč nepozorne som čítala. Keď to už presahuje všetky možné aj nemožné hranice, nemôžete sa o tom ani porozprávať, tak to už veľmi nemá zmysel, nebudeš sa predsa trápiť.

Bnb

Podľa mňa tie tajnosti robí práve preto aby si nežiarlila. Čo samozrejme nemá dobrý efekt. Treba sa o tom s ním otvorene porozprávať. Klamstvo nikdy nie je dobré a aj ty sa priznaj, že si mu čítala smsky ;)

kiwi

No a ty jej co pises, ze zmizni???
Fajn, tak potom je bezne a normalne, ked budu aj zeny klamat a podvadzat.

Je to chorobny klamar, ktory sa citi ako naj, ze mu vsetci zeru jeho klamstva, on je najmudrejsi a ty, vsetci ostatni su hlupaci.
Neboj sa, chorobni klamari a podvadzaci zomieraju rychlo na infarkt, lebo telo ten adrenalin nevydrzi. Paradox, ze on niekomu zlomi srdce svojim konanim a to jeho tiez roztrhne v dosledku vlastneho konania. Karma :-)

nietkonca

Existuje taký typ chlapov, ktorí podvádzajú (alebo v menšej mierke menej závažnej niečo robia) a zatĺkajú. Im sa to zdá bežné, lebo to tak robí veľa ľudí. Žiaľ, tam zmena nenastane, čiže buď odíď a nerieš, on sa nezmení, on to nechápe, pre neho je to normálne robiť a potom klamať, alebo ostaň a ignoruj to, čo však neodporúčam.

Naozaj, ukonči to a zmizni.