Neliečená depresia

Cliattsi

Pravdepodobne sa bude zväčšovať.Je dobré ak budeš na sebe pracovať a výsledok by sa mal dostaviť - potrebuješ zmeniť myslenie a pracovať so svojimi myšlienkami.
Potom mrcha depresia pomaličky bude ustupovať - vlastná skúsenosť
Až napokon si ty budeš myslieť to, čo ty sama chceš si myslieť a nie to, čo chce tvoja myseľ, aby si si ty myslela.

pedag

Ja keď mám zlú chvíľku, tak si dám pi.o, však čo sa budem pretvarovať. Ako áno, to áno, ovládať sa viem, to 14. a 15. pi.ko si viem odpustiť, to áno, viem sa ovládať. Neviete, čo to znamená, keď som prišiel poslednýkrát domov, tak moja vlastná mama na mňa že: Dobrý deň! Čo si želáte pane?

Mia777

Ide o to, co ti depresiu sposobuje.
Ak su to problemy, tie sa daju vzdy riesit, i keby nie okamzite..
Ak je to niekto, vztahy sa tiez daju riesit rozchodom, odstahovanim.. zato ozajstny priatel je v zivote ten najlepsi psycholog a zvieratko dava osamelemu cloveku velmi vela lasky a radosti..
Aj zmysel zivota sa da najst, ak nahodou dodnes nenachadzas dovod preco zit.. pre mnohych nas je vo viere, treba hladat.
Ak je to predsa chemicka nerovnovaha a tvoj zivot je napriek smutku fajn, aj na tej sa da zapracovat najskor zdravym stravovanim - kedysi som sa z toho sama smiala, dnes uz viem ako choroby zasadne ovplyvnuje to, co den co den davame telu (len taky cukor, lepok.. sposobuju depresie aj ine psychicke ochorenia), cvicenim, zalubami..
Az uplne posledne riesenie by som sa utiekala k chemii, na ktorej tolki ludia zostalisu fyzicky ale najma psychicky zavisli, cim stratili poslednu doveru v seba samych.. :(

pedag

Ja si myslím, že sa dá žiť s depresiou bez liečenia, ale či to vydržíš, tak to už je otázne. Ak máš takú depresiu, že ťa odňala totálne, tak asi ťažko.