Ahojte :) mam 18. Do teraz som mala iba jedneho partnera ale bol to kratkodoby vztah, nic vazne, ani ku sexu nedoslo ale aj napriek tomu som ho velmi lubila. Uz asi 2 roky som sama. Bol to moj prvy priatel a dost mi ublizil. Ked sa spoznam s chalanom zaciatok je fajn. Pozdava sa mi, paci sa mi ale ako nahle uz zacne ku mne prejavovat nejake naklonosti, tak v tom momente sa mi zhnusi. Drzim sa od neho dalej som chladna. Hladam vzdy nejaku chybu, ci uz vo vzhlade alebo v povahe aby sa mi zhnusil. Uz mi to poriadne lezie na nervy ked sa mi to zakazdym stane. Ja viem ze dokonaly clovek neexistuje a ja uz vobec nie som dokonala. Chalan je mily, zlaty, vtipny ale potom sa to zmeni a mne sa zacne "hnusit". Neviem si predstavit ze by sa ma dotykal alebo mi dal pusu. Chvilkami by som s nim aj rada nieco mala ale ako keby lusknutim prsta za to obrati a takto sa to strieda. Nenavidim to na sebe :( Prosim poradte mi co s tym mam robit a cim to moze byt sposobene.
Zhnusenie po prvom dotyku (18)
Je nas viacej. Ja mam 19 a tiez to vnimam tak ako ty. Asi to je vekom
Lucia09:
Lucia09:..aj keď ste už 2 roky sama, to, že Vám bývalý priateľ ublížil si nesiete so sebou (bolesť, smútok vo Vás ostali neprejavené), preto ste sa "odsekla" od svojich citov a robíte to, čo robíte...keď Vám chlapec prejaví náklonnosť spustí sa „kontrolka“ a s ňou potreba situáciu kontrolovať – snažíte sa vytvoriť si odpor alebo naopak do niečoho sa nútiť a nie ste „tu a teraz“...
Potrebujete viac nahliadnuť do svojho vnútra, toho, čo Vás trápi, nechať nech sa smútok, bolesť vyplaví...potom sa opäť začnete riadiť tým, čo Vám hovorí "srdce", tým, ako sa v prítomnosti človeka skutočne cítite (niekedy príťažlivosť prichádza ako blesk z jasného neba pri prvom pohľade, niekedy až po chvíli a možno aj s človekom, ktorý nespadá zpočiatku do kategórie „Môj typ“)...podstatné je znovu začať nasledovať svoj vnútorný kompas, ktorý ste po rozchode s priateľom strčila do vrecka ;)
Hnusí sa ti fyzický kontakt s chlapmi podľa tvojich príspevkov. Znie to práveže logicky...
nazeny... No o tom silno pochybujem :D . Nikde som nenapísala, že ma nevzrušujú (mala som predsa priateľa, ktorý ma neskutočne priťahoval ale skončilo to tak ako to skončilo). Ide zjavne ide o to že tí ktorí sa o niečo pokúšali boli úplný opak ako tí čo ma priťahujú :)
Hurmikaki--tu nejde o žiadneho pravého..keby mala čakať na nejakého "pravého" tak bude čakať cely život tak tu netrep nezmysly...
Lucia- neboj streneš niekoho kto sa ti nebude hnusiť určite..bude stoho aspon kamaratstvo s vyhodami uvidiš..
vieš, že je prirodzené byť s chlapom, tak to tak aj robíš, ale si lesba. nepriťahujú ťa chlapi. skús ženy.
*pekní
milá Lucia, ked stretneš toho pravého tak ver tomu že hnusiť sa ti nebude... to je dobre ze sa ti hnusia aspon nebudes nohy hockomu roztahovat a nič z toho...
Kkk... môže byť lebo väčšinou to sú chalani pekný ale úplný opak toho čo ma priťahuje.
Vraj "toho pravého" až nato že z každého "pravého" sa raz stane ľavý tak jej tu netlačte kaleráby do hlavy...proste si nestrela nikoho kto by ti bol sympaticky..ja som natom bola podobne až raz som stretla jedneho ktory sa mi trochu zapáčil a išlo to samo..potom druhého tretieho a už som to tak nevnimala..