Ahojte :) mam 18. Do teraz som mala iba jedneho partnera ale bol to kratkodoby vztah, nic vazne, ani ku sexu nedoslo ale aj napriek tomu som ho velmi lubila. Uz asi 2 roky som sama. Bol to moj prvy priatel a dost mi ublizil. Ked sa spoznam s chalanom zaciatok je fajn. Pozdava sa mi, paci sa mi ale ako nahle uz zacne ku mne prejavovat nejake naklonosti, tak v tom momente sa mi zhnusi. Drzim sa od neho dalej som chladna. Hladam vzdy nejaku chybu, ci uz vo vzhlade alebo v povahe aby sa mi zhnusil. Uz mi to poriadne lezie na nervy ked sa mi to zakazdym stane. Ja viem ze dokonaly clovek neexistuje a ja uz vobec nie som dokonala. Chalan je mily, zlaty, vtipny ale potom sa to zmeni a mne sa zacne "hnusit". Neviem si predstavit ze by sa ma dotykal alebo mi dal pusu. Chvilkami by som s nim aj rada nieco mala ale ako keby lusknutim prsta za to obrati a takto sa to strieda. Nenavidim to na sebe :( Prosim poradte mi co s tym mam robit a cim to moze byt sposobene.
Zhnusenie po prvom dotyku (18)
je to vekom
Sara to dobre vystihla. Keď stretneš toho pravého tak ta tie somarinky okúzlia ešte viac :D
Lucia, myslím, že je to normálne ako povedala, že to môže byť aj tým že si nestretla ešte toho pravého. Veľmi by som sa tým netrápila
Jej vôbec nič si z toho nerob ja som na Tom tak isto,zlatý,milý,pozorný a z ničoho nič sa mi zhnusi alebo si ho zhnusil sama alebo spraví úplnú maličkosť s čím sa mi sprotivil,nie si jediná je náš viac aj tie dotyky aj to všetko okolo toho.Ono je to tým že neprišiel ten pravý ,keď príde nebudeš sa vedieť nabažiť tých capiny,dotykov a tých bláznovstvo.Asi tvoje vnútro to tak necíti a nechce,keď to príde tak to príde aspoň sa nenechas opantať len tak hocikomu ale na druhej strane aby si nepremarnila príležitosť.Ja som tiež taká aj taká som bola len nie každý chlapec má trpezlivot ,ono dnes to už funguje tak že nedá jedná sa ďalších desať,žiaden chlap sa s nami maznať nebude a čakať donekonečna,potom sa nemôžme čudovať že sme samé,ale je nas viac.Skus sa trošku viac uvoľniť a vôbec neriešiť maličkosti ,veď ani mi ženy nie sme bez chyby aj my sa chlapom môžme rýchlo zhnusit nie len oni nám.Tou pusou sa to len začne,možno to zmení niečo v tebe.Ja som presne taká istá tiež som tu.minule niečo podobné riešila na fóre Som čudná a veľa názorov mi prišlo na to a trošku som to zvolnila,a už neriešim tie moje capiny.Vychutnaj si to pekne,to romantické to zaľúbenie a tie banality čím budeš staršia tým to bude horšie.Si mladá na to aby si sa tak nasilu bránila tomu peknému.Len to skús a skús hľadať aj to pekne veď nie všetci chlapi sú magori je aj pár fajn kusov