Ahojte..Viem že podobné témy tu už boli asi mnohokrát ale hádam niekto skusi poradit aj mne...Mam 21 rokov a nemala som vzťah..Žiaden..Pritom niesom vôbec škaredá to viem lebo sa o seba starám.Mám dlhe čierne vlasy modré oči postava štíhla.Doteraz o mna nezakopol nikto skym by to bolo vzájomne..Čo vzájomne..Dokopy nikto..Starám sa aj o pleť,obliekam sa normálne proste bežná mladá žena..Len tu je problém.Niesom ani hanblivá,sice nemám veľa kamarátok ale pravidelne chodím vonku.Či diskotéky(tie od 17),fitness,kaviarne,plaváren..Ako je možné že pekná žena je bez záujmu?(Nemyslite si že to píše nejaká fiflena,lebo začínam ma pocit že asi pekna niesom)..Nesilila som to nikdy ani nesilim lebo v spoločnosti som vždy uvoľnená a moc nato nemyslím.Ale doma mi to vkuse beha po hlave...Myslite že nemám nejakú iskru alebo sexepíl?Ak nie ako sa to dá zmeniť?Usmievam sa....Nezakopol o mna celu pubertu nikto..Nikto nechcel mať somnou vzťah..A keď som prišla o tie roky kde je človek v rozkvete krásy už sa stym asi musim zmieriť..Kamarátky sa aj divia že ako je to možné..Len mi tu nepište reči typu "príde ten pravý"....potrebovala som sa vykecať
Už som vyskušala všetky možnosti,no nedostavili sa žiadne výsledky
A to je prave to, ze aj ked sa snazis byt uvolnena, tak to je nasilu...nie je to spontanne, cudovala by si sa ale vela muzov vie zo zeny vycitit uz len z komunikacie, ale aj z celkoveho vyzarovania ze to iba hra, ze nie je taka normalne... a urcite ti aj vidno na ociach ze ta to trapi.... myslim si, ze mas este cas, ved nemas 40... mysli pozitivne, ale najprv si to musis upratat v hlave... zober to ako vyhodu, mozes sa kade tade zabavat, nikto ta neotravuje, nemusis sa s nikym hadat, riesit vztah, mozes sa zabavat, spoznavat, robit co ta bavi, to je naj na slobode...a ver tomu, ze keby si ten vztah mala skorej, tak by si si tolko neuzila... Kazdy clovek ked vstupuje do vztahu sa musi niecoho vzdat... nieco obetovat pre dobro vztahu a aby to fungovalo... Nikam sa neponahlaj, radsej rob veci pre seba a zdokonaluj sa vo veciach ktore ti idu, v ktorych si sebaista a veris si... Ked sa vyrovnas sama so sebou, tak potom to pride... Naozaj, vyskusaj to... A neber svet tak negativne :)
vkusevkusesama: píšete "Nesilila som to nikdy ani nesilim"...práve to robíte, snažíte sa kontrolovať niečo, čo sa kontrolovať nedá..."povrchný" vzťah si takto môžno ľahko nájdete, ale ak túžite po "skutočnom" vzťahu tak ten príde, keď na neho budete "pripravená" a z toho, čo píšete zatiaľ ešte nie ste....až keď prestanete venovať pozornosť vonkajším okolnostiam (správny vzhľad, prejav, sexapíl, miesta kde chodíte) a viac pozornosti sústredíte do svojho vnútra...