Už som vyskušala všetky možnosti,no nedostavili sa žiadne výsledky

Príspevok v téme: Už som vyskušala všetky možnosti,no nedostavili sa žiadne výsledky
vkusevkusesama

Ahojte..Viem že podobné témy tu už boli asi mnohokrát ale hádam niekto skusi poradit aj mne...Mam 21 rokov a nemala som vzťah..Žiaden..Pritom niesom vôbec škaredá to viem lebo sa o seba starám.Mám dlhe čierne vlasy modré oči postava štíhla.Doteraz o mna nezakopol nikto skym by to bolo vzájomne..Čo vzájomne..Dokopy nikto..Starám sa aj o pleť,obliekam sa normálne proste bežná mladá žena..Len tu je problém.Niesom ani hanblivá,sice nemám veľa kamarátok ale pravidelne chodím vonku.Či diskotéky(tie od 17),fitness,kaviarne,plaváren..Ako je možné že pekná žena je bez záujmu?(Nemyslite si že to píše nejaká fiflena,lebo začínam ma pocit že asi pekna niesom)..Nesilila som to nikdy ani nesilim lebo v spoločnosti som vždy uvoľnená a moc nato nemyslím.Ale doma mi to vkuse beha po hlave...Myslite že nemám nejakú iskru alebo sexepíl?Ak nie ako sa to dá zmeniť?Usmievam sa....Nezakopol o mna celu pubertu nikto..Nikto nechcel mať somnou vzťah..A keď som prišla o tie roky kde je človek v rozkvete krásy už sa stym asi musim zmieriť..Kamarátky sa aj divia že ako je to možné..Len mi tu nepište reči typu "príde ten pravý"....potrebovala som sa vykecať

vkusevkusesama

Alka-neviem ci dlhodoby nebudem sa branit ničomu...ale niečo si najdem stoj čo stoj...

merilynn2- ja som mala tiez.dlho obdobie ze mi.bolo dobre samej ani vtedy sa nic nestalo a vtedy by som aj odmietla kazdeho...ked je cloveku dobre samemu logicky nepotrebuje pozornost...

merilynn2

Ahoj, možno chlapom iba chýba cestička, ako sa k Tebe dostať.
Láska z diskotéky je podľa mňa filmové klišé - hudba spomalí, ľudia sa rozostúpia a potom sa nasvieti vyvolený, ktorý kráča k hlavnej hrdinke. Netvrdím, že sa to nemôže stať aj v reáli, ale takto som si našla "vzťah" naposledy v detskom tábore. Tiež som mala obdobie, keď mi bolo ľúto, že o mňa nikto nezakopne, no diskotéky ten pocit skôr zosilňovali. Ľudia sa tam bavia v rámci svojej partie a aj keď by mala byť šanca na zoznámenie veľká, málokedy to pokračuje ďalej ako opitou večernou spoločnosťou.
Keď sa pozriem okolo seba, veľa vzťahov vzniklo v škole, v práci, na intráku, cez spoločných kamarátov alebo rodinu, na pokeci, v tanečných/športových komunitách, v kresťanských spoločenstvách. Úplne cudzích ľudí si ťažko vpúšťame do života.
(A najviac pozornosti som mala v období, keď som sa dostala do stavu, že mi bolo konečne dobre aj samej.)

vkusevkusesama

Alka-to mi je jasné že normalni pekni tam nepôjdu ;-) niečo mi už hadam napadne a onedlho bude stav "zadaná"

Alkaa

Len nevýhoda je, že do takých klubov chodia škaredí chlapi, kde skôr noci preplačeš než si užiješ :-) počula som už veľa takých prípadov a z tých dievčat sú dnes trosky. Radšej skús tie diskotéky.

vkusevkusesama

Alka- Heh vieš že aj to mi už napadlo? :D Roky nevrátim to je pravda ale tak rada by som to čo najskôr zmenila..

Alkaa

Zostáva ti len skúšať ďalej, roky už nevrátiš...treba sa nad tým povzniesť. Určite nie každý si užije až toľko v puberte a je tu :-)

alebo potom skús pracovať v nočnom klube, tam by určite záujem bol :-).

Ja už rozmýšľam nad všeličím ako ti pomôcť.

vkusevkusesama

Alka-Ale nefunguje to tak vždy..Moje kamaratky si napriklad našli tak že boli si iste že spoznaju..Známa mi vravela že ona to mala tak že išla raz večer na diskoteku bola si ista že si tam nájde priateľa veľakrát nato večer pomyslela a naozaj našla..Takže nie vždy to príde ked to človek najmenej čaká..To by bol potom človek pasívny snívajuci čakateľ keby sa mal podľa toho riadiť..Určite nie....

adr_a1.... ako píšem ja som nespoznala nikoho...nikto o mna ani nezakopol....ano presne to mi chýba..záujem mužov..aby o mna prejavil záujem aj na vzťah..ale to sa asi už nestane...už teraz ma mrzí že som v puberte nič nezažila a vždy budem mať pocit že som o niečo prišla..aj mam...