Ahojte..Viem že podobné témy tu už boli asi mnohokrát ale hádam niekto skusi poradit aj mne...Mam 21 rokov a nemala som vzťah..Žiaden..Pritom niesom vôbec škaredá to viem lebo sa o seba starám.Mám dlhe čierne vlasy modré oči postava štíhla.Doteraz o mna nezakopol nikto skym by to bolo vzájomne..Čo vzájomne..Dokopy nikto..Starám sa aj o pleť,obliekam sa normálne proste bežná mladá žena..Len tu je problém.Niesom ani hanblivá,sice nemám veľa kamarátok ale pravidelne chodím vonku.Či diskotéky(tie od 17),fitness,kaviarne,plaváren..Ako je možné že pekná žena je bez záujmu?(Nemyslite si že to píše nejaká fiflena,lebo začínam ma pocit že asi pekna niesom)..Nesilila som to nikdy ani nesilim lebo v spoločnosti som vždy uvoľnená a moc nato nemyslím.Ale doma mi to vkuse beha po hlave...Myslite že nemám nejakú iskru alebo sexepíl?Ak nie ako sa to dá zmeniť?Usmievam sa....Nezakopol o mna celu pubertu nikto..Nikto nechcel mať somnou vzťah..A keď som prišla o tie roky kde je človek v rozkvete krásy už sa stym asi musim zmieriť..Kamarátky sa aj divia že ako je to možné..Len mi tu nepište reči typu "príde ten pravý"....potrebovala som sa vykecať
Už som vyskušala všetky možnosti,no nedostavili sa žiadne výsledky
Inak ja som bola na tom podobne keď som mala 17. A potom jedného večera som sa len tak s kamoškami niekam zobrala a zhodou okolností som vôbec nič nečakala, bolo mi to jedno a našla som tam dlhodobý vzťah. Takže opäť klišé, ale príde to vtedy keď to najmenej čakáš.
No jedine, žeby sme spolu išli niekoho zbaliť na diskotéku a možno by aj vzťah z toho bol :D Chceš vzťah alebo sex? Máš len 21 rokov a vyplakávaš, že by si bola nepoužiteľná vo vzťahu, nerozumiem to sa chceš učiť nejaké triky? Veľa žien je skúsených a krachuje im jeden vzťah za druhým :-).
Pozri. Prekliata isto nie si. Vnimaj svet z tej pozitivnejsej stranky a radostnejsie. Mne prides svojim zivotom doposial trosku ako taka "sucharka", asi si dost uzavreta, mozno introvertnejsia. Asi si vzdy bola tou dobrou poslusnou usluznou dcerou svojich rodicov. Ja si myslim, ze ty si mala tieto "problemy" vzdy. Len teraz ich vnimas intenzivnejsie, lebo by si mala rada vztah. Chyba ti zaujem muzov. Ale ak si uz v minulosti (detstvo dospievanie) horsie nadvazovala socialne kontakty, kamaratstva priatelstva, tak si sa to vlastne nemala ani kde a kedy, pri kom, poriadne naucit. Je zvlastne, ked pises, ze si na ZS nemala zmiesane kamaratstva. Ta stredna nebola predsa len o tvojej triede. Co ine triedy, ine skoly v blizkosti, predsa si do skoly aj nejak chodila cestovala spoznavala popritom aj inych ludi. Teraz zas robis v zenskom kolektive, ale ver, aj mnisky poznaju a stretavaju muzov a to ziju inak a v inom prostredi :D
Pozri. Spominas brata. Aj bratranca. A co oni nemaju vari svojich kamosov priatelov spoluziakov kolegov znamych ai?? Netravievas s nimi vari cas? Nikam s nimi nechodis? Tak asi treba zacat) Ja som bola doslova bratov privesok a poznala som vsetkych z jeho okolia a stale som medzi nimi bola. Ja som dievcata ani ako kamosky nemavala lebo som nonstop iba s chalanmi byvala a travila cas iba s nimi.
Ale takto. Ked o tebe aj hovoria ti tvoji, ze si zabavna a pekna, tak tomu ver. Urcite nemaju dovod ta klamat. Ale mne to pride, ze ty si takato s nimi a v ich spolocnosti preto, ze ich poznas cely zivot, si pri nich sama sebou, si s nimi bezprostredna UVOLNENA a v pohode. Mozno pred inymi si uzavreta, drzis si odstup, posobis mozno (nevedomky) nepristupne chladne odmerane a nedobytne. A ver. Krasne zeny to maju neraz tazsie nez tie priemernejsie. Pozri. Vyuzi, ze mas brata ci bratranca a skus s nimi viac travievat cas a chodit s nimi von. A mozno sa neboj ukazat a dat najavo aj svoju clovecinu, ci pripadne svoje nedostatky. Nielen dokonalost. S pripadnymi "chybyckami" budes blizsie aj k inym
Howling-Tak ako neviem..Aj ked som sa spoznala s niekym na diskoteke alebo hocikde inde vždy to do tyždna haslo..Ja neviem kde je sice chyba..Ale pekná som(povedali mi to)..Aj prirodzene..Ja sa ličim uplne prirodzene niekedy vôbec..Asi si budem musieť začať s hocikym aj ked ma nebude extra priťahovať...Neplanujem sa nikdy vydávať ani nič ale vzťahy mať môžem..
Ahoj, krása nie je všetko, dokonca ani u mužov, to nehrá takú extra rolu, skor sympatie...Nehovorím, že to je Tvoj prípad,ale poznám, ženy ktoré si myslia, že sú krásne, ale je to OMYL ! aj keď sú štíhle, nahodené, namejkapované, jednoducho prirodzene NIE SU PEKNÉ, hold smola.. v tomto smere možeme hovoriť o ľuďoch ( platí to zrejme aj pre mužov), btw. sama píšeš, že chodíš 4 roky po diskotékach a nepoznáš žiadneho chalana? za mojej éry(cca pred 17 rokmi) sa aj a priemerne vyzerajúcu ženu otáčali muži... to mi akosi nevychádza teda u Teba, takže sa jedine musím vrátiť k bodu 1
ja si tiez myslim, ze idealne by bolo tuto otazku polozit nejakemu dobremu kamaratovi. pripadne navrhnut jednej z tych udivenych kamaratok, aby ti pomohli a ak maju brata, tak aby ho zavolali na "posudok". dostanes 4-5 posudkov a budes vediet na com si ... tazko sa tapa v tme, ale ked ti 5 povedia, ze mas napr preafektovany sposob komunikacie, tak budes aspon vediet na com pracovat.
adr_a1 .... ahoj ďakujem za tvoj dlhy príspevok tvoje argumenty znejú celkom rozumne..Ale... Ja nemám žiadnych kamošov,kolegov,spolužiakov...Na ZS som nemala...na SŠ som bola v čisto dievčenskej triede..A teraz tiež pracujem v ženskom kolektive..Takže stoho asi nič..Opýtala som sa brata,bratranca a ešte sesternicinho muža čo si otom myslia a ako ma vnímajú..Všetci sa zhodli len natom že ako je to možné keď som zábavná,pekná..Že oni somna necítia žiaden blok alebo odpor..Ale to neznamená že tam nieje jasne..Neviem aký by to mohol byť blok keď ja sa ničomu nebránim.Aj keby bol blok tak to by nebránilo tomu aby som sa mužom páčila..Aspon vzhľadovo určite..Normalne si začínam myslieť že som v tomto smere prekliata a moj osud je samota....
Ahoj. Neskusala si o sebe ziskat spätne infa? Nemyslim teraz ani tak od zien (na tie sa predsa nezameriavas a okrem ineho zeny inak vnimaju ine zeny - ci uz vizualne povahovo ai), ale ak mas vo svojej blizkosti okruh muzov, ktorym veris doverujes a mas s nimi OK vztahy (kolegovia kamosi spoluziaci, mozno priatelia frajeri tvojich kamosiek, bratranci susedia ai), tak sa skus s nimi porozpravat, alebo v ramci kamaratskeho rozhovoru sa ich "okrajovo" spytaj, ako ta oni vnimaju beru, ako ta vidia hodnotia z ich muzskeho hladiska, co vyzarujes, mozno ti ich (muzske) nazory a pohlady na "podstatu" a teba ako taku pomozu, ci poradia, ako dalej a co robis prip."zle" ai. Mozno mas aj isty blok, ktory si ty vedome sama ani neuvedomujes, ale pritom ho mozes intenzivne "vysielat" do svojho okolia, medzi ludi.
Spominas miesta kam chodis. No mne tie miesta nepridu ako vhodne miesta na zoznamenie sa. Ak uz, tak pod na to cez zaujmy zaluby (cez sporty, ci jazykovy kurz, turisticky spolok ai ai). Prip. si daj inzerat. Mozno ani nie hned zoznamenie sa, ale spolocne akcie vylety travenie volneho casu, kamaratstva priatelstva.
Mas 21r. Cize mas za sebou bud studium akebo uz dake brigady ci pracu. Predsa aj niekde zijes, mate tam spolocenstvo susedov, kamaratstva z detstva, mas rodinu znamych a mas uz aj daku historiu za sebou (vratane MS ZS SS kruzky ai). Bud neregistrujes neprijimas signaly od inych, ktore k tebe vysielaju, mozno mas privysoke naroky a uz si odmietla dakych co mozno mali zaujem ale nekorespondovali s tvojimi ocakavaniami, alebo mas isty blok. Pises sice, ze nic nesilis, ale tak popravde ty nie si v tomto smere az tak prilis objektivna a nemas od seba patricny odstup, sebareflexiu. A mozno naopak, ze az prilis chces, az prilis sa sustredujes iba na seba (aby si tip-top vyzerala posobila bola bezchybna dokonala), ale zas to aj prilis zväzuje a si mozno tak ponorena do seba a vnimas iba seba, ze mozno ti unika ine (ini), ci podstata. Ver, kazda akcia vyvolava reakciu. Ak to tak nie je, niekde je problem. Tak skus ziskat aspon tie spätne infa od niekoho, kto ta pozna lepsie blizsie a hlavne osobne a pohnes sa dalej z miesta
nicollete12-Ako vravím väčšinou uvolľnena som..Spontánne..Že naozaj mam dobru naladu..Ale určite nieje normalne ak pekná žena je bez nápadnikov..Je to pre nu ponižujúce..Ja som nehladala hned vzťah na celý život lebo ako píšem neverím na "ten pravý"... ale vzťah sa mi už asi ani neoplati mať lebo nebudem vedieť vo vzťahu fungovať nemam skusenosti nič....Bola by som nemehlo..Bola by som rada ak by sa objavil hocikto aspon trocha sympatický..