Mám úzkosť

pedag

Ja som mal posledne tiež silné úzkosti, som mal vízie, ja som nevedel, čo mám spraviť. Treba mať pozitívne vízie do budúcnosti a nie vízie plné vojen a nenávisti.

LuciaL1

Nechcem nikoho ovplyvňovať, ale mne jediné čo pomohlo na tieto stavy je cigareta..Ja som si prešla takými uzkosťami, že som niekedy aj 2 týždne bola doma a zvierala sa vo vlastných myšlienkach.. Bola som aj u psychiatra, ktory mi predpísal lieky, čo som ja odmietla, lebo keď som čítala čo to vlastne je za humus, no ešte horšie ako keď si dám cigaretu... Ja už ráno bez kávy a cigarety si neviem ani predstaviť, asi by som to nezvládla.. A tým nikoho nenavádzam na fajčenie, ale ja píšem z vlastnej skúsenosti a to som sa s úzkosťami trápila vyše 5 rokov...

pedag

Skús najprv prísť na to, či tá úzkosť je racionálneho alebo iracionálneho pôvodu. Ak iracionálneho, tak musíš počkať, kým to prejde samo od seba. Si prečítaj nejaké vtipy. Alebo sa začni vychvaľovať, aj to trochu pomôže:-)

Tomas12345

Pomáha studena sprcha, ta znizuje stresove hormony v tele, pomaha aj hlboke dychanie a zamestnat niecim mozog. Skus zacat mysliet pozitivne, ak budes mysliet pozitivne a tesit sa z vecí tak sa ti bude v mozgu tvorit viac serotoninu a ten je proti uzkostiam. Ak nedokazes sama zmenit myslenie tak potom musis navstivit psychiatra, a ten ti pomocou liekov umelo zvysi serotonin v mozgu a budes ok.

BohJeLaska

... a preto sa upokoj, vsetko je vporiadku. Pomodli sa s viervidoverououviervidoverouodoverou a doverou a uzkost bude prec.

Uzkostatietoveci

Skusit mozes persen, sedatif pc, magne b6, B-complex, caj medovku snad ti to pomoze lebo poznam tie stavy ako opisujes zazivala som to asi pred 4 rokmi a vtedy mi nic z tychto volnopredajnych liekov nepomohlo. Dlhsie som s tym bojovala sama ale nezlepsovalo sa to tak som sla za psychiatrom, ktory mi diagnostikoval panicku poruchu a asi rok a pol som brala citalec a spitomin.

Melissa555

Dobrý večer, ja som dnes dostala úzkosť v autobuse ráno cestou do školy, už asi 3x sa mi to stalo a raz z toho som aj odpadla a skoro som sa zblaznila z mojich myšlienok, prosím pomôžte mi, čo by mi pomohlo z volne dostupných liekov z lekarne? Alebo nejaké čaje na ukludnenie čo naozaj zaberu, lebo chcem mať pre istotu niečo v kabelke keby ma to náhodou niekde chytilo, pretože mám strašný stres, mám aj rýchle búšenie srdca a mám pocit ťažkych nôh keď ma chytia tie stavy. Mám 18 rokov, ďakujem za odpovede