Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neurastenia

Príspevok v téme: neurastenia
lalia

uz rok trpim naurasteniou, som uplne vycerpana, zufala, deprimovana, pritom som 20-rocna studentka, mam problemy v rodine, medzo priatelmi, neviem ako riesit tu nechut a prazdnotu, navstivila som uz aj psychologa, moje problemy sa ciastocne poriesili, ale pribudli dalsie, mam strach zo zivota, nechut k cinnostiam, kazdy den to iste, ta prazdnota. Som zufala.

sjella

tu som tu som. Milujem toto forum. Odkedy som ho objavila, pravidelne sem chodim ;) Dufam, ze lalii pomozeme aspon nasimi prispevkami a slovami

sjella

lalia: damaxy je skratka vynimocna baba ;)Drzim ti palce. Fifa: tvoju silu na dupnutie si, by som teraz potrebovala

fifa

Ahoj tiež to nemám v rodine práve ružové ale ja sa zase nedám, proste si dupnem a poviem že som ešte mladá na to aby som mala depky.

janík

vyhľadaj,ale dobrého akupunkturistu,ktorý by vedel zosúladiť tvoju energiu orgánov,lebo niektoré sú slabé a na ich úkor druhé silné,urobiť rovnováhu

miksi

mila lalia,neviem,ake problemy mas presne,ani ako to vyzera s tvojou rodinou!Ale mam tiez zdravotny problem,a podobny tvojmu,k tomu este ochorenie ktore sa vola nuerotetania.Mam hrozne myslienky,depresivne,nic sa mi nechce,zo vsetkeho mam strach.Nic mi nedava zmysel,dlhsiu dobu sa neviem radovat zo zivota.Neviem co sa to so mnou stalo.Stale som bola taka vesela,radovala sa z kazdej malickosti a teraz nemam silu na nic,stale som unavena.Kamosky az teraz zistili,ze mam vazny problem a snazia sa mi pomoct.Ale dolezity krok je psychologicka a k tej mam ist az teraz.Tak som hrozne zvedava ako to dopadne,a az mi bude super,a to verim, ze mi bude,tak sa ti ozvem,a budem sa ti snazit pomoct.Len ty sa nesmies vzdavat,musis bojovat dalej,a neboj,nie si sama,vzdy sa najdu nejaky dobri ludia,ktori ti rady pomozu.A raz pride aj taka ta lASKA,a budes taka stastnucka...a povies si,ze ten boj stal za to.Takze hlavu hore a ked budes smutna,len si pomysli nato,ze su ludia,ktori maju horsie problemy a ziju.....Len bojuj a nikdy sa nevzdavaj.........

damaxy

Ach lalia takto neuvažuj.Liečit sa musíš kvoli sebe.Ty sa zle cítiš,ty s tým musíš niečo robit.Na začiatku všetkých psychických ochorení sa pomáha liekmi.Oni ta dostanú do stavu,v ktorom budeš pomaly schopná si uvedomit ako dalej.Nájdi si iného psychologa,ale lieč sa.Skús ak sa dá spomalit.Niektoré problémy nechaj bokom,daj si ciel,že čo dnes a viac už nie.Všetko je v našich hlavách,tak sa naučme rozkazovat.Telo a hlava musia počúvat.Príkazy však musia zodpovedat ich kondícii.Ked je toho vela nevládzu.Máš pekné meno lalia,je vznešené a čisté.Určite si si ho nezvolila náhodou.Chceš sa na ten kvietok podobat?Cakam len dobré správy od teba to znamená,že pokračuješ v začatej liečbe.Prosím ta,stúpaj vyššie,byt zdravým je úžasné.Tak pod medzi nás a bojuj.Tak.

damaxy

neurasténia je základ jednej formy neurozy.Má najviac príznakov súvisiacich s vyčerpanostou organizmu.Je to v podstate psychická únava z problémov každodenného života.Asi tak.

babenka

vies,lebo priznaky su mi celkom blizke,ale ja by som to pomenovala ako depresia. je to nieco ine? v com? ako zistim,ci to nie je aj moj problem ked je mi tak dôverne zname co pises?

Najčítanejšie články