ahojte kocky tak a je to tu aj ja cakam svoje prve dietatko :) ako to oznamit partnerovi? :-)
ako ste partnerovi oznamili ze cakate babo? :-)
Nejak pekne by to chcelo, detskymi pauckami alebo tak nejak. Asi by som to ponala nejak originalne
MaruskaMM ... záleží od toho či partner dieťa chce... takže také jednoznačné to nie je,...
Miláčiiiik, budeš mať o jednu starosť na viac, spravil si si decko
"Vidíš tam aj ty tú druhú čiarku alebo som si ju vsugerovala ??"
Presne takto :D :D
Je uplne jedno ako mu to povies, ale rozhodne je smutne a bol by velmi sklamany, ze nebol prvy, ktory sa to dozvedel.
zeny, vsak budte aspon niektore trochu normalne - to co je za slovo: "bábo" ??? fuj, akoby ste boli patrocne skolkarky a nie dospele zeny
fuj, na grcanie tento slovnik
Normálne mu to povedz, však je to jeho dieťa a asi sa k nemu pričinil.
Ja som nikomu nič okrem partnera neoznamovala, všimli si.
Proste mu to normálne povedz? Nechápem čo všetky robíte takú vedu z toho. Ja som nič takéto nevymýšľala, normálne som prišla za mužom a povedala mu že som v tom. Obaja sme sa tešili rovnako, ako keby som mu to neviem ako oznamovala. To vôbec nie je o tom. Tiež mám kamarátku ktorá keď čakala dieťa tak tiež vymýšlala ako to povie mužovi, tak objednala reštiku, celú svoju aj jeho rodinu tam zavolala a nikto nevedel že načo a tam im to potom všetkým pri obede povedala. Áno všetci šťastný, ale takéto veci oznamovať kvázi verejne, to mi príde až také umelé vychvalovanie a ukazovanie sa, ako keby nikto nikdy nečakal dieťa. To je už moc, v prvom rade to má byť osobné- čiže v súkromí iba ty a partner. Ale nehaj to spontánne plynúť, veď on by si to všimol aj bez oznamovania neboj :)