ako ste partnerovi oznamili ze cakate babo? :-)

MaruskaMM

Je uplne jedno ako mu to povies, ale rozhodne je smutne a bol by velmi sklamany, ze nebol prvy, ktory sa to dozvedel.

Enter-klipse

zeny, vsak budte aspon niektore trochu normalne - to co je za slovo: "bábo" ??? fuj, akoby ste boli patrocne skolkarky a nie dospele zeny
fuj, na grcanie tento slovnik

Da_da

Normálne mu to povedz, však je to jeho dieťa a asi sa k nemu pričinil.
Ja som nikomu nič okrem partnera neoznamovala, všimli si.

Teress882

Proste mu to normálne povedz? Nechápem čo všetky robíte takú vedu z toho. Ja som nič takéto nevymýšľala, normálne som prišla za mužom a povedala mu že som v tom. Obaja sme sa tešili rovnako, ako keby som mu to neviem ako oznamovala. To vôbec nie je o tom. Tiež mám kamarátku ktorá keď čakala dieťa tak tiež vymýšlala ako to povie mužovi, tak objednala reštiku, celú svoju aj jeho rodinu tam zavolala a nikto nevedel že načo a tam im to potom všetkým pri obede povedala. Áno všetci šťastný, ale takéto veci oznamovať kvázi verejne, to mi príde až také umelé vychvalovanie a ukazovanie sa, ako keby nikto nikdy nečakal dieťa. To je už moc, v prvom rade to má byť osobné- čiže v súkromí iba ty a partner. Ale nehaj to spontánne plynúť, veď on by si to všimol aj bez oznamovania neboj :)