Patria rodinné konštelácie pod okultizmus?

IvetIva

Konstelacia, ak máš strach, že sa zapletieš do ničoho, kde pôsobí zlý duch, tak si daj pozor na ,, pravdepodobné"veci. Nie pravdepodobné Ti pomôže nájsť pravdu, ale samá pravda. Pravdu má len Boh a Jeho Duch. Prečítaj si bibliu a porovnaj, ak to je proti Božiemu slovu, je to klam a zavádzanie.

Pipinanana

... predsaa som nasla, od katolickeho knaza, pozri v jeho zozname! Sedi vec. Takze urcite to odmietni...

m.svedectvoviery.webnode.sk

Vies co skus radsej pohladat? Nieco v zmysle "uzdravenia rodovych kmenov" alebo "modlitby oslobodenia", ktore praktizuju katolicki exorcisti moja. Ak by si chcela, nechaj mi tu mail, ozvem sa ti.

Pipinanana

Konstelacia.. neviem stranku, ale mne je to uplne jasne zlatko. Pozrela som sa po nete na to o com to je... povod z ciny, praca s podvedomim, energie... myslim to s tebou najlepsie ako dokazem, nemaj s tym nic spolocne. Som strasne rada, ze ti na pravde zalezi, a ze si tu napisala. Aj ja som pochybila a hanbim sa za to doslova. Je to len vdaka Bozej milosti a laske zaciatok mojho obratenia k Nemu. Neodsudzujem tu preto nikoho, hneva ma ak tak, ak si niekto stava zarobkovu cinnost na bludoch ako pani JL. :(((

IvetIva

pedag, nie všetci sa stali zlými anjelmi. Anjel svetla, najvyšší anjel, zastierajúci cherub sa chcel povýšiť nad Boha, preto bol zvrhnutý na zem a stiahol so sebou tretinu anjelov. Sebectvo a pýcha ich dostala dolu. A teraz sa všemožne snažia ľudí stiahnuť so sebou. Napodobňujú všetko, čo robí Boh pre ľudí, aby ich zachránil, napr. Boh uzdravuje, ale oni akože uzdravujú. Dočasne, je to klam. Lákajú ľudí na senzácie, strašia ich myšlienkami, napádajú chorobami, ale ľudia, čo nechcú poznať pravdu, obviňujú z toho Boha.

pedag

Len taká menšia úvaha, možno budem strieľať vedľa, za čo sa vopred ospravedlňujem. A všetci sa stali zlými démonmi (pôvodne sv. anjeli), ale prečo nimi stali? Neboli sme náhodou na príčine my, ľudia, že sa tak zmenili z dobrých na zlých? Ďalej nepokračujem, lebo to nemá zmysel.

konstelacia

Pipinanana.: ja zdieľam svoj názor s Tvojím, Ty si myslíš teda že to mám odmietnuť, lebo je to technika, praktika alebo ako to nazvať, ktorá pochádza od zlého? Alebo kde mám nájsť odpoveď (príp. nevieš nejakú www stránku, kde by sa to spomínalo?) Vďaka:-)

Pipinanana

Pani Lukacova zasa ste na omyle a ludia si myslia kolko pravdy nasli v jednom cloveku...
Iba Jezis je cesta, pravda a zivot.
Neide o ziadne dogmy. Je Boh - laska, a diabol ktory Boha odmietol. Zato, ze dostal diabol moc, nestojim o taku pomoc. Nech si ju necha. Viem presne, co by som nerobila. A Vy nerobite dobre, co robite... mylite pochlebovanim ludi.

Preteba

Nemyslíš, že je to duch? A čo by to malo byť? Myseľ reaguje na čo? Myseľ ovládaš Ty, nie myseľ Teba. Iba ak je ovládaná niečím silnejším. Rozumieš myslím.

Cliattsi

-preteba - mysel reaguje spôsobmi, kt. doteraz neboli vysvetlené. A toto je jeden z nich. Ja si nemyslím, že je to duch.
Napr. ani telepatia nebola tuším dokázaná, možno sa mýlim.

Mne sa už stalo napr. 2 al. 3x, že som išiel oproti nejakej mladej žene a ako som ju míňal a pozrel som sa na ňu, tak mi až tak zahučalo v hlave - jednoducho môj mozog nevysvetliteľným spôsobom na tie ženy zareagoval. Tiež to neviem vysvetliť. Je to suhra viacerych faktorov, čo sa deje v hlave.
Keď sa mi to stane dalsi krat, tak mozno zavolam na tu zenu a opisem jej svoj zazitok, co na to povie :)

Preteba

Omen, myslím rodinné konštelácie, ktoré založil Bert Hellinger, sám o Tom hovorí, že tam potrebuješ vypnúť racionálne myslenie a nechať sa ovládať duchom. Neviem teda, či hovoríme o tom istom, ale toto jednoznačne nie je ok.