Dobry den, chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti s nejakymi tabletkami na dlhsiu erekciu, priatel ma 20 rokov, ale ked mame styk, tak trva cca 5min. A potom uz nema chut....neuzije si to ani on a ani ja...minule mi vravel ze uz je na to nahnevany, ze nemame normalny sex, ze trva kratko, aj ked ja som mu povedala ze to nevadi ze ho aj tak lubim tak bol smutny z toho dost...aj mi povedal ze by chcel vyskusat nejake tabletky na dlhsie vydrzanie, lebo aj ked sa psychicky snazi byt v pohode tak aj tak sa mu potom nedari sa ako keby vzrusit uz...a to aj ja mozem robit co chcem....takze pytam sa tu vas, aj muzi poradte ak mate s nejakymi tabletkami skusenosti, chcela by som prekvapit priatela a ked tak mu to kupit , len dajte nejake typy, ktore su najlepsie a nie zas extremne drahe, lebo ja studujem a nemozem si dovolit zas platit vela
Tabletky na erekciu
Pozri si recenzie na tabletky na erekciu. Napríklad tu www.eroticke.sk
Jana Lukacova: asi nechapete tomu co som napisala, ale dobre, nehajte to tak. Vazim si aj vasu radu, ale o tom to vobec nie je.
victory661:...to že sa Vám zveril, že Vás miluje znamená iba to, že sa Vám zveril, že Vás miluje...ľudia môžu niekoho milovať (niekedy to môžu iba hovoriť) a pritom sa môžu správať úplne inak...
Váš priateľ má problém a "dynamika" Vášho vzťahu k tomu prispieva (aj Vy sa snažíte vo vnútri pred niečim uniknúť), pritom ani jeden z vás si to uvedomovať nemusí (a so samotným sexom to nemá nič spoločné, iba sa to v tejto situácii prejavuje)...ak komunikácia nepomáha a vo vzťahu nie vzájomná plná úprimnosť, tak skôr alebo neskôr vás to dostihne...môžete si kúpiť tabletky a sex sa "naoko" môže zlepšiť, ale problém (ktorý tkvie pod povrchom) prepukne niekde inde vo vašom vzťahu...
Jana Lukacova : tak asi keby som prispievala svojim spravanim k tomu, tak by sa mi nezveril ze ma miluje a ze chce pri tom sexe potesit aj mna a o to mu hlavne aj ide, na co som mu ja odpovedala ze to je v poriadku a uz vobec sa kvoli tomu s nim nehadam ani nerozchadzam...pre mna nie je sex hlavna priorita vo vztahu, pre neho tiez nie, ale chceme sa navzajom aj potesit a sam vie ze ma problem v tomto a sam zacal tuto temu ze mu je to velmi luto a ze by iba chcel aby to trvalo dlhsie ale nema teraz zo sexu nejaku traumu ako si tu vy myslite...a este podotknem ze sam sa rozhodol ze by vyskusal nejake tabletky a ze mam ked tak nieco najst a pomoct mu kedze sa nevyzna, ale ja som to v zivote neriesila a neviem ake su tabletky a ci existuje aj nieco ine, takze sa pytam tu....a rozpravali sme sa na tuto temu uz velakrat takze ziadna komunikacia tu uz nepomoze...
victory661: vo svojom príspevku píšete, že sa priateľ snaží byť "psychicky v pohode" to znamená, že nie...nákupom tabletiek, krémov a hocijakých iných pomôcok ako "prekvapením pre neho" by sa to mohlo iba zhoršiť..On by to vnímal, ako dôkaz svojej "neschopnosti"...skrytý odkaz sa môže skrývať aj v tom, čo ste napísala, že Vy máte viac skúseností ako on a preto chce problém riešiť spolu s Vami...strach, ktorý prežíva z toho, že Vám nie je rovnocenným partnerom ho paralyzuje, a sex sa pre neho nie je potešením, ale ako píše Defcon nervóznym aktom...
Ak Vám na ňom záleží, dajte si s riešením samotného sexu "pohov" a pokúste sa s ním otvorene porozprávať, o tom ako sa cíti a čo skutočne prežíva, keď má dôjsť na sex..možno si aj uvedomíte, či svojim správaním (možno tým, čo mu niekedy hovoríte) k problému aj Vy sama nejako neprispievate...
Defcon: tak ja nemam ziadny problem s nasim sexom, je velmi intenzivny, ale kratky... a nejde len o mna, on chce si to chce uzit dlhsie, samozrejme aj ja, ale ja mu nic nevycitam, pre mna to nie je dovod na rozchod alebo hadku...a chapem to u neho, kedze mam viac skusenosti ako on a preto mi aj povedal ze chce aby sme to riesili spolu tento problem...a dakujem za radu, pojdem sa popozerat po tych kremoch co to je zac a podla toho sa rozhodnem, lebo nechcem aby sa zlakol...
Riesil by som rozhodne a citlivo, lebo sa moze rychlo stat, ze sa priatelovi kvoli tomu znechuti sex a vies, ze erekcia je hlavne v hlave. Nechate to tak a nakoniec sa mu nebude chciet postavit.
Sex je len hra a musi vas bavit, nie ze dospeje u vas do nejakeho nervozneho aktu.
Defcon: tou poslednou vetou si pobavil, diky :D
Defcon: tak neviem ci som decko ked mam 26r., ale okej a krem som pisala ze neviem ci to bude chciet, ale to neznamena ze sa ho to neopytam...len sme riesili zatial iba tabletky, no aj to moc nechceme, len priatel si s tym lame uz hlavu, aj ked je neviem ako vzruseny, stale to trva tak isto... ale pozriem a dakujem za typ
Boze, mat Vase problemy decká.....-))))
Daj do googla znecitlivejuci krem na penis, pripadne sprej. Lekarne , eshopy a specializovane obchody su toho plne. Alebo si myslis, ze predcasna ejakulacia je len a len Vasim problemom ? Spolu s Tvojim priatelom si tym preslo 75% mladych. A vsetci prasili do sexshopu a vyriesili to. Mozno 1% je mumakov ako Vy co sa trapia nad gulatostou lopty.-))))
Utekajte do sexshopu , a ako uznanie mi mozete natocit svoje milovanie a poslite mi ho. -))))