Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tabletky na erekciu

Príspevok v téme: Tabletky na erekciu
victory661

Dobry den, chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti s nejakymi tabletkami na dlhsiu erekciu, priatel ma 20 rokov, ale ked mame styk, tak trva cca 5min. A potom uz nema chut....neuzije si to ani on a ani ja...minule mi vravel ze uz je na to nahnevany, ze nemame normalny sex, ze trva kratko, aj ked ja som mu povedala ze to nevadi ze ho aj tak lubim tak bol smutny z toho dost...aj mi povedal ze by chcel vyskusat nejake tabletky na dlhsie vydrzanie, lebo aj ked sa psychicky snazi byt v pohode tak aj tak sa mu potom nedari sa ako keby vzrusit uz...a to aj ja mozem robit co chcem....takze pytam sa tu vas, aj muzi poradte ak mate s nejakymi tabletkami skusenosti, chcela by som prekvapit priatela a ked tak mu to kupit , len dajte nejake typy, ktore su najlepsie a nie zas extremne drahe, lebo ja studujem a nemozem si dovolit zas platit vela

dajmucaj

sprav mu čaj z kotvičníka možno dáte aj druhé kolo :) ale pozor na dávkovanie :) bola na hlavnej stranke tema kotra sa venovala podporeniu libida čajmi

victory661

Defcon: ano ide o to, ze sa urobi po 5 max 8 minutach, potom mu sklesne a uz nema na to ani chut, proste sa nevie vzrusit uz potom. A o tom kreme som este nepocula, len neviem ci by to priatel chcel. Preto ma zaujimaju tie tabletky, aby dlhsie vydrzal a aby sa tak rychlo neurobil a aj keby, tak aby sme potom mohli pokracovat po nejakej prestavke... lebo fakt je z toho na nervy a aj ja...

Defcon

Zo zadania som nepochopil, ci sa jedna o predcasnu ejakulaciu, alebo mu skratka po 5 minutach padne bez vyvrcholenia.... to su dva rozlicne problemy.
Ak ide o predcasne vyvrcholenie, tak si treba zohnat znecitlivejuci krem na penis.
Ak ide o sex bez vyvrcholenia, treba skusit niektore tabletky. Lekarne su ich plne.

nicollette12

Tak nech sa ide priatel spytat do lekarne, popripade na ineternete nech popozera, kazdemu moze vyhovovat nieco ine totizto.