Veľmi chcem schudnúť pls poradtee

Príspevok v téme: Veľmi chcem schudnúť pls poradtee
Sofika2088

Ahojte veľmi by som chcela schudnúť 2-3kg...Mám 19 rokov 158cm/54kg...Ešte pred rokom som mala 48kg ale začala som sa liečiť na depresiu a úzkosť a z tých liekov mi veľmi chutí jesť a tak som pribrala...:( Nepotrebujem mať opäť 48kg...Postačí mi schudnúť 2-3 kg ako som už aj vyššie napísala...Prosím poraďte mi čo jesť a ako veľa...Čo sa týka pohybu tak chodím plavat 2-krat do týždňa...A ešte napíšem že akú mám postavu...Mám šťastie :D lebo mám pekné ploche bruško( neviem či to je tým plávaním alebo som typ čo do brucha nepribera?) ale tie stehná a zadok to je des..Mám doma veľa riflí veľkosti 34 ale musela som si kúpiť zopár 36 lebo odkedy som pribrala tak 34 mi sú tesne a preto sa v nich citim nepohodlné....Veľmi chcem schudnúť..Prosím poraďte mi...Ďakujem každému kto napíše :)

kevinbystrican

boo by som ochotný vám pomôct schnudnúť aa zostaviť kedálnicek..+nejaké tie rady co a akedy jest..
Napíšte mi na fb- Kevin Bystričan alebo na email
targetednutrition1in1@gmail.com
s radostou pomôzem

ildiko14

Zdravim vidim ze vela s vas sa vyzna do diety a chcem aj ja poradit prosim vas. Neiake dobre recepty co zvladnem robit doma nemate? Skusala varit podla receptou na www.activebeauty.sk a niekedy narocne to bolo. Hladam nieco jednoduche co zvladnem pred pracou varit

GOING

Ja som schudol 8 kg bez cvičenia z telesného tuku pri stravovaní sa podľa krvnej skupiny za 8 týždňov.
Jedlo vhodné pre krvnú skupinu má skoro 100% stráviteľnosť.

Pri klasicjkej diéte som schudol rovnako 8kg za 8 týždňov ale prí každorannom bycikli a pri piatich 2 fázovch ľahkých posiľňovacích tréningoch týždeň.
Pri stravovaní podľa krvnej skupiny som sedel v kancelácii a chudol.

Odporúčam piť 1,5 mesiaca, 1,5l vlažnej vody na lačno na prečistenie organizmu , obnovu kože a rýchlu obnovu krvi.

A.Ž., Nitra
lekársky inžinier, parapsychológ,
hypnoterapeut, psychotonik

Ovecky

Co riesis? Mas idealnu vahu! Ale ved daj sa na diety a potom co schudnes aj priberes plus tolko isto navyse a bonus dodrbkany metabolizmus ked budes priberat aj z jablka. Radsej cvic a spevnuj! Lebo nakoniec budes mat z diet 70 a plakat kde si dala zdravy rozum ked si chudla z 54. Chory svet.

denisaf

ahoj sofi ovocie jedz len v case od 9-11 len doobeda vtedy jedine spracuje tvoje telo cukor.. pit vela vody je nesmierne dolezite rano zacni vodou s citronom nalacno!! zarad do jedalnicka kuracie chude maso, ryby, zeleninu,vajicka.

zuzananana

brezovy sirup/ stava od weledy, cisty bio certifikovany, mam s nim najlepsie skusenosti ako pomoc na chudnutie a ocistu organizmu... a papat striedmo a zdravo :)