O co mu ide?

Príspevok v téme: O co mu ide?
Iza2343

Ahojte mam taky problem ze byvam na ubytovni aj s priatelom je to len docasne riesenie. Priatel je momentalne odcestovany aj ked len na kratko dovod nebudem uvadzat. Ide o to ze na tuto ubytovnu sa nastahoval novy chlap vraj je z Madarska prisiel len par dni dozadu. Moze mat okolo 30-35. Pokial tu byval aj moj priatel nik ma neotravoval az dokym sem neprisiel tento chlap totiz stretli sme sa na chodbe pozdravili sme sa a myslela som ze vec uzavreta. No od tej chvile mi kazdy den klope na dvere jasne som mu povedala ze mam priatela a ze o neho nemam zaujem nakolko sa pytal ci u mna ma sancu a ze moj priatel ma asi nelubi ked odisiel a ja som mu na to povedala ze to neni jeho zalezitost. Nepomoha asi ani to ze aj ked som doma a zaklope snazim sa byt ticho a neotvarat. Teda ho ignorujem. Prvy krat prisiel za mnou s tym ze sa chce zoznamit lebo vraj je novy a nikoho tu nepozna doniesol mi aj kolace najskor som to brala v pohode ale co si mysliet o cloveku ktory nechape tomu ze som zadana. Stale tvrdil ze nepozna tu nikoho a vzdy je s nejakou partiou. Potom prisli navrhy na vino posedenie v restike atd znova som mu povedala ze nemam zaujem. Odvtedy mu dvere neotvaram aj ked som doma. Nechapem co chce docielit. Toto sa deje kazdy den ako priatel odisiel a vzdy v inu hodinu. Okrem toho ze stale klope zatial mi nijak neublizil ale pride vam taketo spravanie normalne? Opity byt nevyzera nikdy jedine zeby nieco uzival. O co mu teda ide. Priatel o tom vie a vravel ze ho mam ist nahlasit veducemu ubytovne. Co si myslite vy o tom. Dakujem za odpovede.

armandito

to mu nevieš povedať ze si nežélas aby ta otravoval..?!
ze ta jeho vecne vyklopkavanie obťažuje..?
povedz mu to najbližšie...
a tresni dvermi..

ak to nepomoze a na dalsi den ti zas bude klopkat chod za veducim a povedz mu ze ta obtazuje...

na ubytovni sa ma spravat tak aby neobtazoval druhych..

Bnb

Nemusíš to ani robiť, možno mu bude stačiť pohroziť a konečne pochopí, že to nemá zmysel.
Ale na tej polícii by to podľa mňa už zmysel malo, je predsa veľa takých prípadov, kedy bývalý obťažuje ženu, tak by sa mi nechcelo veriť, že na to neexistuje zákon proti obťažovaniu.Nie som však odborník na právo. Sú stránky oveľa vhodnejšie na túto otázku, tak sa spýtaj tam.

Iza2343

Bola som za veducim ubytovne odpoved: slecna kym vam dotycny fyzicky neublizuje nemam dovod ho vyhadzovat z ubytovne. Klasika musi sa nieco stat aby zacali riesit situaciu. Policia by to iste povedala co aj veduci ubytovne.

Defcon

Isto to ries. Minimalne s tym veducim ubytovne. Ja by som nanho zavolal policajtov. Aj ked mu nic nedokazu, tak ten kkt pochopi, ze ma ist stekat na druhy strom.