Ahojte mam taky problem ze byvam na ubytovni aj s priatelom je to len docasne riesenie. Priatel je momentalne odcestovany aj ked len na kratko dovod nebudem uvadzat. Ide o to ze na tuto ubytovnu sa nastahoval novy chlap vraj je z Madarska prisiel len par dni dozadu. Moze mat okolo 30-35. Pokial tu byval aj moj priatel nik ma neotravoval az dokym sem neprisiel tento chlap totiz stretli sme sa na chodbe pozdravili sme sa a myslela som ze vec uzavreta. No od tej chvile mi kazdy den klope na dvere jasne som mu povedala ze mam priatela a ze o neho nemam zaujem nakolko sa pytal ci u mna ma sancu a ze moj priatel ma asi nelubi ked odisiel a ja som mu na to povedala ze to neni jeho zalezitost. Nepomoha asi ani to ze aj ked som doma a zaklope snazim sa byt ticho a neotvarat. Teda ho ignorujem. Prvy krat prisiel za mnou s tym ze sa chce zoznamit lebo vraj je novy a nikoho tu nepozna doniesol mi aj kolace najskor som to brala v pohode ale co si mysliet o cloveku ktory nechape tomu ze som zadana. Stale tvrdil ze nepozna tu nikoho a vzdy je s nejakou partiou. Potom prisli navrhy na vino posedenie v restike atd znova som mu povedala ze nemam zaujem. Odvtedy mu dvere neotvaram aj ked som doma. Nechapem co chce docielit. Toto sa deje kazdy den ako priatel odisiel a vzdy v inu hodinu. Okrem toho ze stale klope zatial mi nijak neublizil ale pride vam taketo spravanie normalne? Opity byt nevyzera nikdy jedine zeby nieco uzival. O co mu teda ide. Priatel o tom vie a vravel ze ho mam ist nahlasit veducemu ubytovne. Co si myslite vy o tom. Dakujem za odpovede.
O co mu ide?
Bacha!
Kolkokrat v telke bolo ze
ved on taky tichy, slusny, utiahnuty, vzdy pozdravil a zrazu vyvrazdil celu rodinu...
Nikdy nevies co sa skryva pod vyzorom padavky!
To ze tak vyzera neznamena ze nieje schopny ublizenia az zabitia!
Pod vyzorom silaka sa moze skryvat slaboch a pod vyzorom slabocha silak..
Keby ste sa pozreli na neho tak by ste si povedali ze je padavka vidiet to na nom uz na prvy pohlad skor jeho by mohol niekto zbit ako keby on niekomu ublizil nema ani poriadne crty chlapa ktoreho by sa bolo treba bat. Ale kazdopadne budem v strehu a ak by mi chcel nejak ublizit pojdem na policiu.
No v prvom rade chod za majitelom ubytovne, povedz mu o tom chlapovi, ze ta obtazuje aj po opakovanom odmietnuti a ignoracii..ak nad tym majitel kyvne rukou, tak sa obrat na policiu a nahlas im to...fakt sa s tym ne*er...a druha vec, davaj si velky pozor na neho, ak ho nepoznas, nevies coho moze byt schopny taky chlap...asi mentalne nebude v poriadku ak nepochopil ze nemas zaujem a ze ho proste ignorujes...nikdy nevies kedy si ta moze niekde vyhliadnut, alebo este aj prenasledovat...vtedy to bude este horsie, takze urob tie kroky co som ti napisala a bud v strehu pre istotu...
Normalne ho posli do pi*e, ja by som sa s nim nesrala.
O co mu ide?
Neviem, mozno mu dosli vajcia a chce si pozicat.
Uz to tu mnohi napisali.
Ked zena byva sama, alebo partner nie je s nou v noci, existuju muzi, ktori to beru tak, ze je pre nich volna a maju na nu pravo. Nijako im nevysvetlis, ze nechces, nemas zaujem, fujtajbl ani keby bol posledny chlap na svete, ignoracia, vyhrazanie. Proste nic. NIE pre nich nie je odpoved.
Existuje take porekadlo, ze muz by nikdy nemal svoju mladu zenu nechat v noci samu napospas vlkom a je to pravda.
Odpoved od mojho znameho z kriminalky , uvediem len fakty a necitujem celu odpoved. Jedna sa o trestny cin nebezpecneho prenasledovania, tzv stalkingu. Paragraf 360 ,ods 1, pismeno b. Presna definicia stalkingu je : sposob spravania ,pri ktorom obet citi strach, nervozitu, obtazovanie alebo nebezpecenstvo zo strany pachatela.
Takze nastup za veducim ubytovne a vyhrozit sa jemu policiou ak nebude konat, lebo zanedbava svoje povinnosti. Pripadne mu prikazat, aby on zavolal policajtov.
neprecital som si ostatne komentare ale je mi to jasne.....CHTE TA ....najskor sex a potom vztah......tvojou povinostou je odolat mu a ak sa ho chces zbavit tak ho odozenies jednou vecou: hovor mu ako moc milujes svojho priatela....vino restiky rande tu si preto pretoze chce abyy si dala nohy od seba....mam v sebe 0.5 L jegermahstra tak pisem pravdu ver mi....
Hladajte si nove ubytovanie
Nikdy nevies coho je schopny muz ked je odmietnuty, mnohi sa zacnu zene mstit tym ze ich odmietla
U toho tiez niesi naisto coho je schopny...
Alebo ho este mozes zacat ponizovat. Mozes zacat tak mierne ze ako hod nanho tak povrdavo okom a povedz ze jeho by si nechcela ani keby bol posledny na svete. Ak nezeberie, mozes pritvrdzovat, napr. mu pohrdavo povedz co si ako o sebe mysli, ze ci sa uz niekedy videl v zrkadle? A potom mu trebars povedz nieco ako ze s tym kobylym xichtom nech sa niekde strci nemas chut nanho kazdy den cumet a je ti zle. Najdi si nieco na nom, na jeho vyzore a ponizuj ho, uvidis ze ho chut coskoro prejde.
Povedala si mu to jasne a zrejme slusne. Na niektorych ale slusne jednanie neplati. Nabuduce sprav strasny krik na celu ubytovnu a kludne pouzi aj vulgarne vyrazy. Nehovor ze si slusne dievca a ze toto nie je tvoj styl inak sa ho nezbavis kym sa nevrati tvoj priatel. Niektori na slusne jednanie nereaguju, tvoja ignoracia je im jedno a jedine co na nich plati je toto. Vresti jak hysterka a budes mat pokoj.