Pite iba vodu

Príspevok v téme: Pite iba vodu
Zdravko654

Chcel by som poradit vsetkym, ktori sa citia unavene alebo nevladzu. Cital som jeden clanok, ktory pisal biochemik. Napisal zaujimavu vec - clovek funguje na zaklade biochemickych procesov a na to potrebuje kyslik a vodu. Tym, ze pijeme aj vsetky tie sladene somariny, tak si zatazujeme telo, lebo to musi potom z toho filtrovat vodu, co nas stoji zbytocnu energiu. Prislo mi to logicke a preto som to vyskusal. Su to uz 3 mesiace a ono to sakra dobre funguje. Pijem iba cistu vodu a denne tak max. 2 ristreta - je to sialena zmena - zrazu taka lahkost a kopa energie. Vsetko sa mi zrazu chce, nic mi nie je zatazko, aj mozog akoby ozil. Vyskusajte, ale podla mna toto musi fungovat u kazdeho.

Kukos

Je to naozaj dobrý nápad s tou vodou. Len ako na to vydržať iba na vode? Všetko ostatné by som vypustil - úplne všetko: dobré polievočky, rezne, sviečkové, vyprážané syry... aperitívy... až na nejaký kúsok odloženého suchého chleba. Ten suchý chlieb sa môže?

pedag

A keby že som objednal z Číny pečeň (do zálohy), tak neviete, kde by sa dala kúpiť a koľko stojí? Mohol by som ju potom dať do mrazáku a v prípade potreby (korózie pečene) by som ju vybral a podľa návodu na You Tube by som mu ju prišil?

pedag

Ale akurát rozmýšľam, že koľko (myslím desaťročí) sa už takto dokážeme baviť bez nealkoholických nápojov?

Cliattsi

Defcon-aj to je mozne. Ja uz sladene napoje nepijem min. 3 roky ale nejaky vyraznejsi posun k lepsiemu som v oblasti unavy som nezaznamenal, iba trochu.