Chcel by som poradit vsetkym, ktori sa citia unavene alebo nevladzu. Cital som jeden clanok, ktory pisal biochemik. Napisal zaujimavu vec - clovek funguje na zaklade biochemickych procesov a na to potrebuje kyslik a vodu. Tym, ze pijeme aj vsetky tie sladene somariny, tak si zatazujeme telo, lebo to musi potom z toho filtrovat vodu, co nas stoji zbytocnu energiu. Prislo mi to logicke a preto som to vyskusal. Su to uz 3 mesiace a ono to sakra dobre funguje. Pijem iba cistu vodu a denne tak max. 2 ristreta - je to sialena zmena - zrazu taka lahkost a kopa energie. Vsetko sa mi zrazu chce, nic mi nie je zatazko, aj mozog akoby ozil. Vyskusajte, ale podla mna toto musi fungovat u kazdeho.
Pite iba vodu
Ja som to pochopil, ze zdravko akurat vymenil sladke zbrndy za cistu obycajnu vodu, ale strava zostala tak ako bola.
Zdravko654 - ahoj.
Som rád, že si to napísal, ak si si to nevymyslel. Vydržať na vode 3 mesiace to je voľačo.
mohol by si mi povedať
1. mal si pred tým robenú nejakú inú očistu, naor. čreva klystírom?
2. ake je tvoje BMI? Si akej postavy? Nie si chudy?
3. zmenila sa tvoja vaha?
4. ako si urobil prechod z normalnej stravy?
5. co su to 2 ristreta?
6. kde sa nachadza ten clanok? Rad by som sa na to pozrel.
7. podla toho, co ty opisujes, je to hladovka
8. aku vodu pijes konkretne?
9. skvrka ti v bruchu?
10. Kolko vody si pil prve 3 dni? To asi neboli 2 ristreta :)
11. oboznamil si nejakym sposobom svoje telo mentalne, na co sa chystas? alebo si si len povedal- "Tak teraz budem pit len vodu." ?
Pisem aj preto, ze som unaveny a nevladzem.
Cau. Ak odpovies budem rad.
Chystam sa na nieco podobne ako ty, ale asi nie 3 mesiace. Uvidim. Bola by to ale sranda :)
Áno môžem potvrdiť. Pijte vodu a nepite rum :D
Pomáhame chorým aj zdravým.
Robili sme s mudr. J.K. už nie je medzi nami, výskum zdravia človeka už 40 rokov. Prišli sme na určité závery, aj sme hodne aj objavili. Objavili sme GGW liečivú vodu,liek na kĺby, pľúcne choroby, liek na parazity, v súčastnosti skúšame liek na rakovinu a máme zariadenia , na liečenie, aké inde nie sú.
Marosko, Ty si objavil ggw vodu ? Co to je ? Lebo internet to pozna velmi malo. Si nejaky vedec, alebo vyskumnik ?
Máš pravdu
v roku 2000 na základe dlhoročného štúdia a pozorovania zdravých a chorých a dovtedy známych vedeckých poznatkov som za pomoci mudr. J.K.,objavil GGW liečivú vodu a už 18 rokov mnohí čo piju GGW vodu sa vyliečili a nechodia ku lekárovi, zlepšilo sa im zdravie , zrak,atď.
Ale pozor na vodu čo pijete z vaších vodovodov, studní a prameňov z obchoďákov, pozor na dojčenskú vodu.
Pasteur povedal 90% chorôb je z vody.
A najnovšie objavili nanobaktérie ,ktoré sú v každej vode, ktoré prejdu aj nanositkami a spôsobujú nevysvetliteľné choroby, epilepsia , skryté zápaly, atď. Jedine GGW voda nemá žiadne.