Priatel

Príspevok v téme: Priatel
Nananaa

Ahojte.Pomahaju Vam chlapi s domacimi pracami, ci stihate vsetko sama.Ja som mala priatela, ktory mal svoje konicky, opravoval veci, takze sa venoval tomu.Ja som mala nakupit, navarit, upratat, poprat, povysavat,umyt riad, kupelku zachod.On prisiel z prace a siel na pivo s kamaratmi.Aj ked som robila co som mohla, vxdy prisiel s niecim, ze som neumyla zachod.Alebo nepovysavala chodbu.Nestihala som.Pomahaju teda aj chlapi, treba im to povedat, alebo akonto robite.Neviem si predstavit ma do toho este deti.Chcela som si este trochu uzivat.Tiez ist na pivo.Posediet s kamaratmi.Ale ked som musela robit vsetko to, nebol na kamaratov cas.Takze siel iba on.Vsetci chlapi to tak maju?

Danielka36

Suhlasim. Partnerstvo neni o tom zodrat sa v domacnosti a vycitavo si kazit den kazdou smietkou. U nas doma sa robi velke upratovanie raz za tyzden cez vikend vacsinou v sobotu v nedelu oddychujeme a vyletujeme... Cez tyzden proste nestihame rano sa chystame do roboty to sa neupratuje a poobede ked prideme si chceme oddychnut. Nakupit ide kto moze riad sa umyje v umyvacke ale ziadne extremy. Ak su domace prace vas jediny problem tak bud rada. Mnohe zeny su tyrane,maju muzov co ich podvadzaju, popripade zadlzenych. Mensi neporiadok v dome je nic oproti tomu ako ziju ine zeny ver mi. Viem lebo som medzi ne tiez patrila v minulosti. Tak sa nezlosti a zi uzivajte si jeden druheho radsej sa namiesto hadok chodte prejst niekam si sadnut :)

narodslovensky

partnerstvo nieje o tom pozerat stale nato co kto urobil kto urobil menej kto urobil viac nedaj boh aby si niekomu nieco spravila aby si zato nieco neocakavala...toto su slovaci...riesit donemoty kazde hovno...

pepe542

a_dr1a... nezvyknem odpovedať. Bola to len poznámka. Ale kľudne tú
prvú polovicu svojho príspevku škrtni a s tou druhou súhlasím. Ja som sa tu na fóre objavil účelovo. A zanedlho aj zmiznem. Potreboval som si len niečo overiť. Čo sa mi sčasti podarilo. Jeden filozof napísal, že medzi ľuďmi je žalostne málo súdnosti. Úsudku. Už som niekde písal, že najbližších si treba vážiť a hýčkať. To znamená, že si musia povinnosti deliť tak aby nikto nebol ukrivdený. Ale k tomu treba vyspelú osobnosť. A ja mám dojem, že dopisovateľky chlapa ani nevideli. Muž nie je ten BOŽSKÝ ktorého ostatné závidia, ale človek čo má správanie chlapa. A toho netreba smerovať čo má robiť. Na to má svedomie. Tak zvané tiché volanie. Alebo morálny zákon v sebe. Maj sa.

a_dr1a

Pepe. Podla teba je spravne fungujuca rodina taka, ak obaja (muz aj zena) pracuju, ale doma vsetko okolo rodiny domacnosti (od varenia az po zabezpecovanie poriadku a vsetkeho, aby fungovalo klapalo a bolo tip-top v tej rodine), bolo iba na zene a muz nemusel nic? Maximalne tak zenu len kritizovat a chodit von s kamosmi? Ja som z prostredia a z rodiny, kde zeny vsetko toto zastavali. Ale muzi zas robili vonku muzske prace. Cize velky dom. A zahrada zas spolocne. Ale obaja boli prinosom a makali na vztahu aj sa podielali na pracach. Necitil jeden krivdu, ze je otrok a druhy akoze otrokar a navsteva. No tu je to tak, ze jeden taha vsetko a druhy sa iba vezie.

zejneb

ked si si ho vychovala tak ze si mu sluzku robila tvoj problem...

mala si isť miesto upratovania aj ty s kamoskami von a nechat bordel... v akom šoku by bol... a keby ti niečo vytkol by si sa tvárila nechápavo... a povedala mu že ved si mal poriadiť.. ja ti ni som sluzka magor!

pepe542

Bože...ešte šťastie, že tu nechodia ženy. Tie by Vám vedeli napísať čo je to starosť o rodinu. Ale ospravedlňuje ich veľmi veľa povinností. Nemajú na toto čas. Potom by Vám vstávali chlpy. Nie je chyba čo tu píšete, ale že tomu aj veríte. Beží tu niekde vlákno- Rozvody-, prečo sa ľudia rozvádzajú. Prečítajte si toto po sebe.

poriadokjenic

boze zeny uz nehladajte problemy vsade na kazdom rohu kazdy prd. Riady ,smeti pockaju ale zivot nie. Tiez som niekedy neisla z domu kym som vsetko nemala upratane poumyvane ale potom som si uz pripadala ako blazon. Radsej chodte von na vylet a zite lebo neviete co bude zajtra!

Mocca

Priatel ma 25 rokov a byvame spolu 1,5 roka. Striedame sa v umyvani riadov, vynasani smeti, on vzdy vysava cely byt a ja umyjem kupelnu a kuchynu a utriem prach. Ked varim, vzdy sa spyta, s cim mi moze pomoct, niekedy vari on. Pradlo si perieme a zlozime kazdy sam. Mnou v minulosti prilis zametali, aby som to niekomu este dovolila.

a_dr1a

Moj brat je zenaty 20r. My sme doma vzdy super vyvarali vypekali. Jeho zena je zas z rodiny, ze tam nikdy moc nevarili, nikdy nezavarali. Takze on doma hlavne vari. Aj zavara. Bezne upratuje, riady umyva, vysava, dokonca bol aj na materskych s deckami. A nerobia mu problem ziadne prace, ani v domacnosti, ani vonku (zahrada dielna dvor). Ten tvoj asi muzske prace nema ani kde robit. Tak nech radsej pomlci o zenskych a muzskych pracach kedze zijete na byte a tam nema ake muzske prace robit. Ak ma takyto argument na teba, tak neviem. Je to na tebe, co ty ocakavas od vztahu, ake mas hodnoty priority. Co dava on tebe? Okrem toho buzerovania a nepomahania? Vsak potom keby ta nemal, tak si bude platit pani na upratovanie, ci bordel privat, restiky kvoli jedlu. Alebo si najde inu na prace. Ale vztah je o inom. Ten tvoj to zatial nevie. Asi to takto vyzera aj u nich doma v rodicovskom. Alebo je to decko rozvedenej ci slobodnej matky. Vies ako ziju jeho rodicia?

Nananaa

Ja rada varim, peciem.Ale nenavidim umyvat riad.Ked teda obcas ostal neumyty riad dlhsie, priatel si to vsimol a mal zlost.Ale tiez sa sam nezobral a neumyl.Lenze hneval sa na mna, pretoze su to zenske veci.A takisto obcas som mala neporiadok v skrini.Vzdy som si ulozila veci ale ked sme sa niekde ponahlali von, tak sa mi to rozbilo.A potom uz nebol cas po vylete si to upratat.A tiez teda si to vsimal a mal zlost.Ze on ma upratane ja nie.Inak nakupy, varenie, aj teda umyt kupelnu, zachod.S tym problem nemam.No len on asi potrebuje zenu, co bude robit vsetko, teda nadaval ze nieje vyprate ale sam si nevypral.Siel na pivo.Povedal si ze teda ked si bude vsetko robit sam, netreba mu zenu.Preto som sa pytala na nazor, ci naozaj vsetko robia zeny samé.Lebo som sa citila, ze som neschopna.