Ahojte.Pomahaju Vam chlapi s domacimi pracami, ci stihate vsetko sama.Ja som mala priatela, ktory mal svoje konicky, opravoval veci, takze sa venoval tomu.Ja som mala nakupit, navarit, upratat, poprat, povysavat,umyt riad, kupelku zachod.On prisiel z prace a siel na pivo s kamaratmi.Aj ked som robila co som mohla, vxdy prisiel s niecim, ze som neumyla zachod.Alebo nepovysavala chodbu.Nestihala som.Pomahaju teda aj chlapi, treba im to povedat, alebo akonto robite.Neviem si predstavit ma do toho este deti.Chcela som si este trochu uzivat.Tiez ist na pivo.Posediet s kamaratmi.Ale ked som musela robit vsetko to, nebol na kamaratov cas.Takze siel iba on.Vsetci chlapi to tak maju?
Priatel
Vsak chod na pivo, kavu, uzivaj si. Ty nie si jeho sluzka. Preco by si mal uzivat iba on? No a ked nic nerobi, nema pravo pindat, ze sa mu nieco nepaci, alebo ked sa mu nepaci, nech si to spravi sam.
Ja si vymedzim jeden den, ked vsetko vyluxujem, tak raz za 2 tyzdne staci a potom sa venujem sebe, alebo si uzivam.
Hadam nebudem riadit a varit kady den, co si pipi??
Pozri sa. Vsetko je o vzajomnom dohovore a kompromise. Ty zas neber sama vsetko na svoje plecia - ze si proste u vas doma kucharka upratovacka pracka zehlicka hajzelbaba ai. Potom zabudas byt zenou priatelkou milenkou ai. Takze bud si prace v domacnosti navzajom a primerane podelte, co kto bude robit, co kto vie ovlada a bavi ho to. A ak nebude chciet, tak nech financuje daku pani, co vam pride napr. 1x v tyzdni urobit za 2-3h poriadok - wc kupelka prach vysavanie podlahy ai. A ak nebude chciet ani pomoct ci ani platit, tak isto ty sama nerob vsetko tip-top ako zmyslov zbavena. Inak sa ustves strhas. Stihnes? Tak stihnes. Nestihas? Tak no a co?? A isto nedovol toto, co ti teraz robi ten tvoj. Ze ta zacal buzerovat ako si nieco zle urobila. Tak on u vas doma tebe nic neurobi nepomoze ani prstom nepohne (a zije tam aj on) a este reklamuje buzeruje tvoju pracu? Toto fakt nedovol. Lebo uz podla tohto to vyzera byt riadny primitiv. A takyto si fajn zenu nikdy nebude vazit. Ty sa strhas zrobis, seba budes zanedbavat ci aj vas vztah a zatial si on najde taku, co ma cas sa o seba starat skraslovat a chodit sa von zabavat. A este ta za takuto napokon aj vymeni) Zvacsa to tak byva
Takze hlavu hore a rozum do hrsti. Ty nie si jeho matka sluzka ai. Ste si rovnocenni partneri. Takze ak aj on sa chce doma citit fajn a prijemmne, nech tiez pomoze udrziavat vas domov cisty a utulny. Ci uz svojimi rukami alebo peniazmi. Ty tiez predsa chodis do prace. A nezanedbavaj samu seba kvoli nemu. Ty mas taky isty narok pravo ist si po praci oddychnut relaxovat a uzivat si. S nim ci s kamoskami
Môj oco napríklad skoro stále upratuje. Aj keď upratá mama, vždy niečo nájde, čo ho znepokojí. Je to taký poriadkumilovník. Inak nerobí nič v domácnosti. Variť nevie, ani prať, žehliť... to nie.
On je v robote a potom vonku, má dielňu, tak si robí svoje.
Napr. ja doma skoro vobec nevarim, vari priatel lebo ho to bavi a aj vyborne vari, co velmi ocenujem ale ten bordel co pri tom narobi na kuchynskej linke :D no to uz radsej upracem ja lebo on to nevie. Zvykne aj upratovat ale ked mu zacnem hovorit, ze to robi zle tak sa urazi tak ho radsej necham tak a potom ked nie je doma to upracem znova :D on to proste nevie. Radsej to robim ja podla seba lebo ked to je inak tak ma to znervoznuje.