traumy z detstva

Jana Lukacova

zita1zita1:...tým, že prejavíme potlačované emócie, ktoré vyvolali situácie, ktoré sme prežili...kniha a psychológovia (väčšina z nich) Vám v tom nepomôžu...potrebujete si danú emóciu prežiť (smútok, bolesť), v tom nám však bráni naša myseľ, ktorá sa snaží odvrátiť pozornosť iným smerom...

Benedick50

Všetci sme zhrešili bratu preto potrebujeme všetci božie odpustenie skrze Ježiša Krista.Prečo sa tak ľudia nenávidia veď zlo plodí len zlo a dobro je krajšie a lepšie ako zlo.Ja nemám rád keď niekto trpí má sa zle lebo ja ľudom pomáham v skutočnom svete nie vo fórumovom.

Pag

To je tak, že ono sa snažíš niečo vytvoriť, potom urobíš aj nejaké chyby, áno, budem si ich vyčítať celý život. Neviem si to odpustiť.
O to však neide. Ja viem o všetkom, ale nie som kvôli tomu utrápený. Ja vás mám rád. Mne proste je.ne v tej gebuli, ale pravdepodobne najskôr nie. To je ten problém, môj problém.

Benedick50

Keď ty si robíš p tak prečo by si iný nerobili.Ty si kto vládca morálky?Nebuď k a vysmej sa z toho.Pochop že celé toto fórum sa skladá z prkotín pochop to že tu pravdu nenájdeš ani odbornosť ani skutočnosť.

Pag

Vieš, vyhrážať sa hrubou silou je dosť primitívne. Ako každý si povie, no jó, ten to myslí tak a hentak a ono, hento, tamto, semto, každý si to vysvetlí po svojom. Benedick, prepáč, ak som sa ťa dotkol, svoju show asi robíš dobre. Ale ja ti neverím, že hovoríš pravdu a že máš recht:-)
Bye, bye, beautiful.

Pag

Vieš, tak ti to poviem pekne, netreba sa nikam ponáhľať a bola by sa škoda strieľať, kým nedošli sme po refrén. Ver mi, my sa raz stretneme, ale nie kvôli vystreľovaniu mozgu z hlavy, to isto nie.
THE TIME IS NOT IMPORTANTO!!!

Pag

Benedick, a to aj ty si sa tak tešil a radoval, nechcem povedať, že práve presne tak ako ja, že ťa nechala frajerka, ex? Pardón frajer? Mňa v tvojom prípade len toto zaujíma.