Ahojte. Mám 25 rokov. Váha 49-50kg,výška 162-163cm,obvod stehien 52-54 cm,obvad pásu 64cm,obvod bokov 82 cm. Chcela by som schudnúť najmä zo stehien. Od 2.01.2018 každý večer (1x týždenne vynechávam) cvičím 30 min na stacionár. Biku... + mám takú pomôcku do V,kde stehná stláčam a to takých 25 min. Po tomto už nevečeriam. Stravujem sa každé 3-4 hodiny a pijem dostatok vody. Cítim sa však kvôli stehnám hnusná. Ako z nich môžem trochu zhodiť? Vďaka,za seriózne odpovede
Chudnutieee
Ďakujem za odpovede. Viem,že sa nedá schudnúť len z 1 miesta,ale ja to inak nepotrebujem :) lwn tie nohy. Teda,len tie vnútorné časti stehien. :)
Určite si vyhľadaj nejaké cviky na YouTube. Je ich tam hrozne moc. A pi veľa vody. To detoxikuje telo od vírusov, baktérií a aj zadržanej vody v rôznych partiách. (Ale zase všetkého veľa škodí tak pozor :)" . Aja začínam chudnúť na stehná... Držím ti palce :)
Chceš z nich schudnúť alebo vytvarovať? Lebo obvod stehien máš v pohodea len z jedného miesta na tele sa teda nedá schudnúť.Ked ti vadí, že máš tam veľa tuku tak ok.
len ti poviem že nám mužom sa nepáči vychudnuté ženy ktoré neni začo chytiť takže s pozdravom ;)