Aké sú Vaše najobľúbenejšie seriály, po prípade filmy? Chcem vedieť čo sa Vám páči a možno sa aj inšpirovať. ;) Ďakujem...
Ake?
Pokračujem: Steve Martin, Steve Carrel, Jim Carrey, Jennifer Aniston, Rowan Atkinson, Colin Firth, Jackie Chan, Tony Shalhoub
Inak z filmov si pozri aj Božský Evan. Super komédia. Ďalej, Kingsman: Tajná služba, Kingsman: Zlatý kruh (je to nové, neviem či je v dobrej kvalite), Kráľova reč (oskarový film).
Seriály: Stratené duše, Melissa a Joey
filmy kde hrajú:
Katherin Heigl, Statham, Vin Diesel, Van Damme, De Niro, Angelina Jolie, The Rock, Mark Wahlberg, Gerard Butler, Seagal,..
Queen Latifah
Modra vlocka - ved skus pozriet a uvidis :) ale na to ze to nie je moj zaner, tak ma to celkom bavilo len niekedy mi to prislo strasne zdlhave a uz davno som vedela co sa stane na konci :D
A z komedialnych to bol Alf a Krok za krokom ci Murfy Brauwnova
Kedysi to boli Akty x a Krajne medze velmi kvalitne serialy
Neskor serial dr. Hous a Pohotovost
Óóó fullhd, tak ty si mi teda naložil!
:D
Narovinu: Si mi pripomenul Earla z ktorého som pár častí videla. Earl má karma zoznam podľa ktorého sa snaží odčiniť všetko zlé čo v minulosti spôsobil. Zdalo sa mi, že sú tam všetci blázni... ale to nevadí lebo ja bláznov môžem.
Ďakujem všetkým za príspevky.
a vela dalsich....vsetko z uloz,to
The Middle je tiež dobré. Odporúčam.
Taktiež Teória veľkého tresku, Mama (Mom), 2 baby na mizine.
serialy... american horor story, the walking dead, Modern Family, Průměrňákovi (THE MIDDLE) neviem aký žáner ťa baví :D ale skús..
filmy... skús bombuj.eu :) tam máš veľký výber aj podla kategórií
Známy mi nedávno poradil aj seriál Jmenuju se Earl. Je síce starší, ale hovoril, že je veľmi dobrý.