Ake?

Modra vlocka

Nicollett12 The Sinner má veľmi dobré hodnotenie tak to skúsim :) Dva a pol chlapa bol celkom zábavný seriál, len Charlie sa bohužiaľ opustil...

ZYX

Filmy...

Akčné: Rýchlo a zbesilo 5, Na hrane zajtrajška, Pearl Harbor, Expendables (všetky tri filmy)
Sci-fi: Počiatok, Interstellar, Pasažieri
Romantické: Láska nebeská, Endless love (2014), Predtým, ako som ťa poznala
Ďalšie: Nedotknuteľní, Zelená míľa, Posledný samuraj, Gladiátor

Všetky silno odporúčam.

nicollette12

Ja som dostala doporucenie od sestry na serial The Sinner, nie je to moj salok kavy ale bol dobry, tak ak ta bavia take krimi, mysteriozne tak tento ta bude bavit, akurat ze ma iba 8 casti sa mi zda, takze rychlo to skuknes ak sa dotoho ponoris.....ale este jeden poznam dobry serial to sme s priatelom pozerali, tiez takeho zanru ze krimi atd, a je to cesky serial vola sa to Pustina, ale tiez je velmi kraaatky :( ale inak ma bavia tiez Priatelia-to je klasika a este tiez Dva a pol chlapa to sa da..ale len tie stare casti

Modra vlocka

Ďakujem Narovinu.
Súhlasím s tebou, že Harry Potter a väzeň z Azkabanu je najsilnejší čo sa týka HP. Ďakujeme J. K. Rowling.

Tak napíšem aj za seba...
K najobľúbenejším starším seriálom patrí Frasier. Mám rada slovenský dabing a príbehy dvoch psychiatrov ktorí sú mimoriadne mimo.

Ďalej je to Doctor Who, Daredevil, skvelý Punisher, Walking dead, a samozrejme Game of Thrones.

NaRovinu

Najobľúbenejšie seriály (top 3): 1. MONK, 2. Priatelia, 3. Dva a pol chlapa (s Charliem).

Filmy: 1. Harry Potter a väzeň z Azkabanu, 2. Karate kid (2010), 3. neviem, je ich veľa

Z filmov mám najradšej komédie (Žandári zo Saint Tropez sú super), potom dobrodružné.
Zo seriálov sú to komediálne seriály, krimi, detektívne (len MONK).