Mam 28 rokov. Pred rokom sa mi rozpadol vztah po 5 rokoch. Iniciatorom bol partner. Aj ked sa snazil a este aj snazi ku mne vratit, ja uz necitim k nemu lasku. Preto sa chcem opytat, ci ste nasli zivotneho partnera aj v tomto veku resp.neskor...rada by som si zalozila rodinu ale mam pocit, ze najst okolo 30-tky volneho normalneho muza bude asi tazke. Ako ste na tom vy? Nasli ste toho praveho aj neskor?
Nasli ste partnera aj okolo / po 30-tke?
SimaITA
Jojo tvoja znama je presna ukazka. Drviva vacsina zien zaziva pocas svojej mladosti a nasledujuce roky lasku ako na beziacom pase, zeny su stastne lebo maju pocas svojej mladosti permanentne nejakeho samca pri sebe. A ked to s nejakym nahodou nevyjde, okamzite im do cesty zivot prinesie noveho samca, s ktorym potom znovu prezivaju stastny zivot plny lasky, presne tak ako tvoja znama...a nejake male sklamania medzi tym su uplne nepodstatne pretoze to prekryvaju tie stastne chvile ktore zazivate po celu svoju mladost. Ty budes tiez na tom rovnako. Tiez si si prezila uz kopec romantiky a lasky so samcami a caka ta to aj nadalej, tak budte stastne a vdacne za takeho naplnene zivoty, vy zeny. Mate tu chlapov po ktorych tuzite, VZDY sa nejaky objavi, VZDY.Nemusite nic preto robit, iba niekam ist a vyberiete si toho ktoreho penis chcete mat v sebe lebo vas pritahuje (vid tvoja kamoska, od zaciatku ju pritahoval, tak ho zacala ihned lubit a tym padom s nim zacala aj sulozit bez nejakych pochybnosti). Mate tu nekonecny zastup samcov z ktorych si vzdy vyberiete.
Pozri..Niesi uplne bez šance ale zas nezačni žiť v nejakých iluziach..Nemaš 18..A hlavne sa neviaž na reči typu "ten pravý príde" a podobne hluposti lebo budeš zas sklamaná a zanechá to na tebe jazvu.Buď rada že si mala možnosť byť vo vzťahu niektorí ľudia to nezažijú vôbec,zomrú mladí a pod..Samo od seba nepríde nič.Človek sa musi oto pričiniť.
Neboj nic, najdes dalsieho. V 30 nic nekonci. Moja znama zabila s nespravnym partnerom 6 rokov, v 30tke sa rozisli. Zacala chodit von, prihlasila sa do jazykovky kde spoznala super chlapa. 3 mesiace po zoznameni sa zasnubili, splodili dieta a kupili byt. Su spolu uz par rokov, maju 2 deti a su stastni.
Len sa neuzavri a chodievaj medzi ludi. Vela stastia :) Urcite na teba niekto caka :)
mitt áno každý kto sa zoznámil so svojim partnerom v rámci 20tky sa nerozviedol a ostal s ním až do pohrebu :-D preto máme na Slovensku slobodné mamičky 20+ ktorých je ako maku že mojko? :-D
A ja zasa nechapem preco je vek 30 rokov na Slovensku tak kontroverzny a strasne rieseny. Ved je to este mlady vek a ludia si z neho urobili fakt dochodok. Keby sa niekto deptal v 60tke tak to chapem ale 30tka je este nic. Ja som mala 30 a necitim sa ako stara bosorka ani som sa nezobudila ako stara skatula a skrata :-D . Naozaj nerozumiem preco si slovaci vytvaraju v hlave taketo bezdovodne paniky a nicia si predsudkami zivot. Lebo zivot nieje len o dvadsiatke ale prirodzene vsetci starneme. Budte stastny v kazdom veku :-) Zivot je kratky a nikdy neviete co bude zajtra . Sme tu nato aby sme isli za svojimi snami a nie nato aby sme sa deptali lebo potom zistime ze sme si to tu ani neuzili :-) Krásny den)
ahoj ano da sa to ale dolezite je aby si bola pekna. Mozno povrhne a sprosto povedane ale aj ked mas 30 nesmies vyzerat ako pani v prechode co mnohe zeny na Slovensku vyzeraju lebo nase dementne zastarale nazory hovoria ze 30tnicka ma byt doma pri vareche v zastere a radsej ani nevychadzat z domu. Takze hlavne o seba dbaj a niekoho si najdes.
myslienka21
Nevies zit stastny zivot bez chlapa ze si ihned hladas dalsieho ? Ved vsetci tu neustale omielaju dookola ake je to uzasne zit sam, bez niekoho po svojom boku...ako krasne zmysluplne mozes travit zivot sama so sebou, venovat sa svojmu rozvoju, cestovat, konicky, neviem co...tak preco potrebujes chlapa ? ved si daj pauzu...niekolko rokov, tak 10 rokov aspon...a potom najdes toho praveho....
A teraz neironicka odpoved: Neboj sa najdes si chlapa coskoro. Si zena a nie je v tebe ziadna chyba, pretoze s chlapmi si uz bola vo vztahoch v normalnom mladom veku. Cize to, ze uz teraz mas okolo/po 30tke je nepodstatne. Neboj sa, coskoro sa znovu objavi dalsi zdatny chlap ktory ta bude partnersky pritahovat a uzijete si spolu krasne chvile lasky,sexu a blizkosti.
Ludia, ktori ale pred tou 30 tkou nemali nic (a chceli) tak tito maju nejaky problem aj velmi mala pravdepodobnost ze este niekedy lasku zaziju. Ale neboj sa, ty do tejto kategorie ako som pisal uz nepatris. Takze hor sa von a zmurkaj na chlapov, nech coskoro prijmes toho samca ktory tam na teba uz caka a z ktoreho budes paf a unesena z jeho pritazlivosti.
Najst si partnera je mozne v kazdom veku. Ale ak budes prilis vyberava, je kludne mozne, ze ostanes na ocot. Je vela takych zien, ktore maju prilis vysoku mienku o sebe a hladaju pana dokonaleho. Hladaju, vyberaju (aj ked casto ani moc nemaju z coho) a nakoniec styridsiatka na krku. Poznam nejednu taku, ktore vo veku okolo styridsat chodia uz aj s takymi muzmi, ktorym by volakedy sancu nedali. Ale plodenie deti uz aj tak prepasli.
Ladyop ... podla chuti,...
nie každému chutí bozkávať smradlavý popolník, väčšinou so zhnitymi zubami.. okrem ineho...
Fajčenie škodí zdraviu! dokonca o tom spieva skupina Ventil RG