Mam 28 rokov. Pred rokom sa mi rozpadol vztah po 5 rokoch. Iniciatorom bol partner. Aj ked sa snazil a este aj snazi ku mne vratit, ja uz necitim k nemu lasku. Preto sa chcem opytat, ci ste nasli zivotneho partnera aj v tomto veku resp.neskor...rada by som si zalozila rodinu ale mam pocit, ze najst okolo 30-tky volneho normalneho muza bude asi tazke. Ako ste na tom vy? Nasli ste toho praveho aj neskor?
Nasli ste partnera aj okolo / po 30-tke?
Verben: Co je zle, na fajceni? :D :D
to nie je otázkou veku... ale toho aké máš kritéria...?
ako bolo nižšie spomenuté..
že aký je "normálny" podla teba...
ale tak snád tým myslíš -nefajčí, nepije, nedroguje, neni sukničkár,
chodí do práce, neni mamičkyn maznáčik → taky je normalny podla man :-D
Aký je normálny chlap po 30 pre ženu?
dnesny sposob zivota posunul vek na vztahy a vsetko okolo nich, ludia sa bezne beru starsi, maju deti ako starsi, ako tomu bolo v minulosti, 28 este nieje nic, urcite si niekoho najdes, je mnozstvo single ludi aj po tridsiatke
Je to možné v každom veku.
Ja síce mám do takého veku ďaleko, ale z okolia poznám viaceré páry, ktoré sa dali v takom veku dokopy. I keď je fakt, že veľa z nich sú rozvedení a majú deti z minulých vzťahov/manželstiev.
Jasne, že áno, mala som 31. Sme spolu 8 rokov :)
Nepoznám nikoho, kto by po 30-tke našiel stabilný vzťah. Tie vznikajú v mladšom veku, keď sa ešte človek dokáže zamilovať a neriadí sa až tak inými kritériami. Všetci, čo boli sami aj vo veku okolo 30 rokov, ostali bez vzťahu, resp. len s krátkodobými vzťahmi doteraz.