Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nasli ste partnera aj okolo / po 30-tke?

Príspevok v téme: Nasli ste partnera aj okolo / po 30-tke?
myslienka21

Mam 28 rokov. Pred rokom sa mi rozpadol vztah po 5 rokoch. Iniciatorom bol partner. Aj ked sa snazil a este aj snazi ku mne vratit, ja uz necitim k nemu lasku. Preto sa chcem opytat, ci ste nasli zivotneho partnera aj v tomto veku resp.neskor...rada by som si zalozila rodinu ale mam pocit, ze najst okolo 30-tky volneho normalneho muza bude asi tazke. Ako ste na tom vy? Nasli ste toho praveho aj neskor?

Ernesto

som v rovnakom veku ako ty a musim za seba povedat, ze v mojom okoli normalne dievcata su davno zadane a casto uz i vydate a s detmi. myslim, ze to bude platit aj opacne, normalny chlap uz v tomto veku ma vazny vztah alebo uz je dokonca po svadbe.

verbena

to nie je otázkou veku... ale toho aké máš kritéria...?
ako bolo nižšie spomenuté..
že aký je "normálny" podla teba...

ale tak snád tým myslíš -nefajčí, nepije, nedroguje, neni sukničkár,
chodí do práce, neni mamičkyn maznáčik → taky je normalny podla man :-D

hehe1

dnesny sposob zivota posunul vek na vztahy a vsetko okolo nich, ludia sa bezne beru starsi, maju deti ako starsi, ako tomu bolo v minulosti, 28 este nieje nic, urcite si niekoho najdes, je mnozstvo single ludi aj po tridsiatke

jumbacisko

Ja síce mám do takého veku ďaleko, ale z okolia poznám viaceré páry, ktoré sa dali v takom veku dokopy. I keď je fakt, že veľa z nich sú rozvedení a majú deti z minulých vzťahov/manželstiev.

Mitt

Nepoznám nikoho, kto by po 30-tke našiel stabilný vzťah. Tie vznikajú v mladšom veku, keď sa ešte človek dokáže zamilovať a neriadí sa až tak inými kritériami. Všetci, čo boli sami aj vo veku okolo 30 rokov, ostali bez vzťahu, resp. len s krátkodobými vzťahmi doteraz.