Všetko sa to začalo pred asi pár mesiacmi. Mala som krásne štíhle nohy a agentúry si ma volali na modeling. Bola som spokojná ale bola obrovská moda diétovať a ja som sa hlúpa na to dala tiež aj keď som mala menšiu podváhu. Skúšala som to viackrát a vždy po diéte som nabrala pár kíl navyše, preto som sa z toho nemohla dostať von. Po vysadení diét vždy nastúpil vlčí hlad...Teraz som s diétami sekla ale som veľmi nešťastná s tým, ako vyzerám. Podľa BMI mám váhu v norme, no na mojich nohách (do ktorých mi ide všetok tuk) vidím, že to tak nie je a nie som jediná. Keď si pozerám fotky spred pár mesiacov je mi do plaču. Trápim sa a chcela by som mať svoju postavu ako na začiatku, cítiť sa opäť sebavedomo. Dokonca som vtedy mala veľmi rýchly metabolizmus a všetko som pokazila. Vedeli by ste mi pomôcť? Dá sa môj metabolizmus do starých koľají? Mám 16 rokov a 181 cm, váhu neskutočne kolísavú od 62-66 kilogramov. Možno to znie ako fajn váha ale vyzerá to otrasne, pretože všetku tú trasľaninu mám iba na nohách!!!
Zničený metabolizmus
Niektore veci idu pokazit rychlo ,ale nejdu napravit. Ber to tak, ze koniec modelingu. Na tvoje miesto rychlo nastupi krajsia.
Skús jesť v pravidelných intervaloch. A trochu sa začať pohybovať chodiť na prechádzky, behávať a tak ďalej. Piť veľa vody a jesť zeleninu. Chce to trpezlivosť držím palce. :)