bolestivé naliate prsia 10 dní pred menštruáciou

Príspevok v téme: bolestivé naliate prsia 10 dní pred menštruáciou
123432

Ahojte, prajem pekný večer.
Už tretí či štvrtý mesiac pociťujem 10-11 dní pred ms silné bolesti celých pŕs. Bradavky ma vôbec nebolia len tie prsia a sú nafúknuté. Obmedzuje ma to veľmi často sa na to budím aj v noci, keďže som naučená spávať na bruchu.
S týmto som sa ešte nestretla tak preto sa bojím. Ako áno mohlo by to byť aj tehotenstvom, no nemyslím si keďže vždy prišlo sklamanie. Takže nevadí ide sa ďalej. Len chcem od vás radu. Baby/Ženy čo ste to zažili alebo to zažívate poviete mi na to svoj názor?
K doktorke ísť nechcem, pretože jej prístup ma zaráža, vždy keď tam prídem, tak mi povie, že načo som chodila, že na kontrolu mám ísť len podľa potreby a nie stále s tým istým problémom a tak. No a ešte chcem podotknúť, že odkedy mám takéto bolestivé prsia (pretrvávajúce až do konca ms), tak bolesti podbruška sú miernejšie.

123432

Hm... Toto má fascinuje ako niekto môže odsudzovať človeka len za to že v 18 chce mať drobca pre boha. Je to každého slobodne rozhodnutie sa. A ja nie som vôbec typ na zábavy diskotéky a neviem čo... Nepijem nemám to za potreby... Záleží to aj na tom kto sa ako na to cíti. Niekto sa na rodičovstvo necíti ani v 30 a niekto už v 18.
A pre boha veď nehovorím, že sa snažíme o dieťa. Lenže ma to zamrzelo a to je rozdiel. Nemusíš sa tu do mňa navážať len preto, že si staršia. Nerobí z teba zlého človeka keď túžia darovať niekomu život. Za jedno a za druhé aj keby sa stalo, že som tehotná škola sa dá dorobiť aj popri drobcovi. Je veľa takých rodín ktoré sú šťastné takto. A nie nezavesila by som to dieťa na rodičov určite nie. Neriešme tu čo by bolo keby. Ale máš pravdu táto doba je iná. Je tak povrchne od ostatných súdiť a to len na základe toho, že chce mať dieťa alebo čo. Sa nerozčuľuj nad vecami do ktorých ťa vlastne nič nie je. Je to každého slobodná vec. Ja si nenechám skákať po hlave. Možno si budeš myslieť, že som drzá, no jed na moju hlavu si nenechám kydať. Neurážam ťa tak láskavo ani ty neurážaj mňa. Sa nad tým rozhorčuješ ako keby to bola tvoja starosť. Pýtala som sa na niečo úplne iné. Pokiaľ mi nemáš k tomu čo napísať žiadnu radu tak ani nepíš.
A tí čo ste mi to vysvetlili, tak vám ďakujem. Zdá sa, že si budem musieť na to zvyknúť a inak to už nebude. No zrejme budem musieť zájsť aj ku doktorke nech mi niečo dá na tie bolesti.

verbena

nicollette12 díky že si to za mna napísala... ja som sa radšej zdržala to komentovať,.. lebo ked som to prečítala čakala som ze to bude dospelá žena, a potom bum 18r.

ona by mala radosť... ked s nou šiju hormony...
ale či vie že dieťa potrebuje aj oblečenie, plienky, jesť,
a ona by ostala bez vzdelania, so zakladnou by ju nezamestnali nikdy,..
alebo by decko zakvačila rodičom kym by si ona sedela v školičke aby mala maturitu, → to si neuvedomuje...

ja poznám babu ktorej zašibalo v 18 že chce decko, dala sa nabuchať, v 23 rokoch už mala 2 deti, samozrejme že každé od ineho chlapa, byvala kde? sama? sama platila učty? asi nie...
na krku starým , chorým rodičom... no a dievčine zase za*j*e*b*kalo v gebuli... alebo ešte furt.. tak miesto toho aby sedela doma pri deťoch , ked už si ich nakotila a bola vzornou matkou....
aby nemala pocit že si neužíva život, tak chodí sa ožierať každý piatok , sobotu,.. na FB maju diskoteky svoje stranky.. v jeden den je v jednom podniku, na druhy v druhom... a tie podgurážené pózy, fakt super, ako taká šlapka... s chlapmi sa hocijakymi vláči...
no proste ideálny príklad vzornej matky (ironia)

zakladatelka aby si nedopadla rovnako...

alebo máš pocit že tvoji rodičia su povinny sa starať o tvoje dieťa?
chovať ťa , živiť vo svojom príbytku dlhsie ako je potrebne, kym sa ty postaviš na vlastne nohy...?

najprv skonči školu, vyblázni sa, aby si to nerobila ako táto vyššie spomenutá, lebo naše matky, staré mamy, si také správanie nemohli dovoliť,.. to by bola hanba...

práca, vlastne bývanie - ked si sama budes platiť účty, až vtedy sa zobudíš zo sna, že to nie je len tak a uvedomíš si že čo by museli trpieť tvoji rodičia keby si im na krk este aj tvoje decko zakvačila..
lebo tých 20€ čo na teba dostavaju detske pridavky, je nič, stojíš ich mesačne viac penazí,..
+ nemáš odpracované roky na matersku zabudni, kedže žiješ s rodičmi, tak urad práce ti povie že ťa maju živiť rodičia..

další príklad: žijem sama, bola som na urade 2mes. dostavala som socialku... v tom čase odpracovanych 6 rokov,..

moja známa(50r.) ma dceru v mojom veku, nedostala od uradu nič, lebo žije s mamičkou.. a do 25 ju maju živiť rodičia, okrem ineho...

takže to nie je len tak , dať sa nabúchať je jednoduché...
postarať sa je umenie...

Tak pokial nie si schopná uživiť ani seba, nie to ešte dieťa, používaj antikoncepciu, - je vela druhov...
kondomy, pharmatex, hak...

nicollette12

123432 - to mi je luto ze mas problemy, ale naozaj si to zober tak, ze by to bolo skor na pritaz ako radost, hlavne v tvojom veku... najprv si dokonci studium, dobre sa zamestnaj vytvor si svoje zazemie, az potom ries dieta.. a to neviem co by ti pomohlo, asi sa u teba objavili nove priznaky pred ms, je to normalne este sa ti to upravi..

123432

Dobré Prepáč ja som len nervózna z toho všetkého. Vieš sú ľudia čo netúžia po dieťatku a podarí sa im a potom sú tu ľudia ktorí by chceli drobca no zdravotný stav im to nedovolí. A ja som ten prípad, že jeden vaječník mám dlhodobo opuchnutý ( už od mojich 14 rokov), kvôli operácii slepého čreva. Zrejme mi zarezali do ňho a odvtedy tam mam zrasty a opuchnutý je. Povedala mi to primárka oddelenia, keď som pre bolesť už nevedela ani dýchať iba infuzie mi zaberali.
Čo sa týka tej rady tak čo robiť aby ma menej boleli prsia. Alebo aspoň aká je príčina nedávala som to vôbec tak a už tie 4 mesiace pravidelne a čoraz silnejšie.

nicollette12

123432 - a ked teda citis ze ms pride, tak aku chces radu? Tak ti len trocha bude meskat no, ale mas signaly ze pride, horsie by bolo keby si ani tie signaly nemala

nicollette12

123432- ja ta vobec neodsudzujem, len nechapem preco sa hrnies do dietata, ved mas strasne malo rokov, skolu predpokladam tiez nemas dokoncenu, trosku rozmyslaj...a ja komplexy ziadne nemam, ja som od teba o dost starsia a tiez este viem, ze na dieta mam kludne cas a nehrniem sa do toho, no neviem si predstavit teba

123432

Nemusíš ma tu hneď odsudzovať. Áno chcem dieťa, ale nie ešte teraz. Myslela som to tak, že keď už som mala nejaké tie príznaky vrátane meškajúcej ms a ešte predtým než som si robila test som sa začala kúsok aj tešiť že bude bábo, tak ma trošku sklamali výsledky to je celé. Viem mala som to tam rozpísať zrozumiteľnejšie. Prepáč, no nemusíš si hneď riešiť komplexy svoje na mne. Veď proste chcem len radu, či neviete čím to môže byť. Preto som napísala koľko mám rokov aby ste ako tak vedeli si predstaviť, že čo mi môže byť.

A nie test som si nerobila ešte lebo je na to skoro. A viem to na 100% že ms určite príde. Necítim sa nijak inak len to že má neznesiteľne bolia prsia, nemôžem ani preto spávať.

nicollette12

Zakladatelka, to ako si myslela tu vetu ze nemyslis ze by to mohlo byt tehotenstvo lebo zatial prislo iba sklamanie??? To ako v 18 rokoch uz chces mat dieta??? A ty si v poriadku? A skolu mas dokoncenu? Mas na to prostriedky, vies ako sa stara o dieta???? Dufam ze zle som iba tu vetu pochopila, lebo toto je snad zly sen ak si to myslela vazne a tato doba ide do s*aciek