Ahojte, prajem pekný večer.
Už tretí či štvrtý mesiac pociťujem 10-11 dní pred ms silné bolesti celých pŕs. Bradavky ma vôbec nebolia len tie prsia a sú nafúknuté. Obmedzuje ma to veľmi často sa na to budím aj v noci, keďže som naučená spávať na bruchu.
S týmto som sa ešte nestretla tak preto sa bojím. Ako áno mohlo by to byť aj tehotenstvom, no nemyslím si keďže vždy prišlo sklamanie. Takže nevadí ide sa ďalej. Len chcem od vás radu. Baby/Ženy čo ste to zažili alebo to zažívate poviete mi na to svoj názor?
K doktorke ísť nechcem, pretože jej prístup ma zaráža, vždy keď tam prídem, tak mi povie, že načo som chodila, že na kontrolu mám ísť len podľa potreby a nie stále s tým istým problémom a tak. No a ešte chcem podotknúť, že odkedy mám takéto bolestivé prsia (pretrvávajúce až do konca ms), tak bolesti podbruška sú miernejšie.
bolestivé naliate prsia 10 dní pred menštruáciou
predpokladame že test si si robila že tehotna nie si...
Teda 18 rokov preklikla som sa.
Ahoj no čo sa týka toho sona tak nebola som vôbec ešte ...mám 17 rokov .
Čoraz viac ma to bolí ani spať sa mi nedá. Tak netuším o čo ide.
máš neschopnú Dr... ale ty by si si tiež mohla otvoriť internet a naštudovať čo je súčasťou mesačneho cyklu ženy...
Mna napriklad nikdy prsia nebolievali, od 13 ako som mala MS, aj cyklus ako hodinky... lenze zacala som brat hak v 19r. brala som 4 roky, vysadila som ju a odvtedy rozhadzane hormony, krvacanie 2mesiace, hocijako.. pritom hormonylny profil mam v poriadku podla papierov,.. ustalilo sa mi to az posledny rok, cize 5rokov po vysadeni HAK, až! no a bola som teraz prvy raz na sone a ukazalo sa že mám cysty... a nie jednu ani dve ale vela... takze tie bolesti možu byť spôsobene nimi..
na nete máš o tom rozne tabulky ze k v akej faze cyklu čo sa deje s telom... a je tam aj to ...
alebo nepíšeš či si chodiš na USG, od 25 roku každe dva roky maš narok...