Prečo sa ľudia nevedia uvoľniť v bežnom živote ????

Príspevok v téme: Prečo sa ľudia nevedia uvoľniť v bežnom živote ????
TutanchámonxD

Prečo ľudia v bežnom živote berú všetko tak vážne ? Nie je lepšie sa uvoľniť a mať všetko viacmenej v paži ??? Všetko riešiť s kľudnou hlavou a nezamýšľať sa každý deň nad všetkými nedostatkami, ktoré nemáme ?? Ako napríklad nemám vzťah, nemal som nikdy sex, nemám veľa peňazí, nemám robotu do ktorej by som každé ráno chodil s úsmevom,na perách, nemám dokonalý vzťah ?

Život by bol bol krajší aspoň pre samého seba, keby človek nemusel riešiť tieto veci každý deň nemyslíte ? Ľudia by možno vyzerali navonok zdravšie a príjemnejšie ako keď sú každý jeden deň utrápení z nejakej vyššie spomenutej veci. Jednoducho len tak žiť život a neriešiť čo bolo a čo bude a čo môže byť. Jednoducho len si žiť svoj život podľa vlastných predstáv a nezamýšľať sa nad tým, že zajtra ma čaká toto a mám už teraz z toho nervy a podobne.

Viem, ľahko sa to povie pretože ľudia majú rôzne povahy a niekto berie veľmi vážne aj to, že musí ísť zaplatiť šeky na poštu a myslí nato celý deň len preto, aby nato nezabudol. Radšej sa nestresovať zbytočne a jednoducho sa uvolniť a možno by aj ten život lepšie vyzeral nielen navonok ale aj pocitovo nie ? Možno práve vtedy by sa človeku začalo dariť, keby mal v sebe aspoň kúsok pozitívneho myslenia.

folinn

No ty budes mega uvolneny, ked ta to trapi....Ja som bola v pohode do momentu, kym som si neprecitala tvoj nazov temy s tolkymi otaznikmi...neznasam, ked niekto tak pise ....bla bla bla??????????? Ide ma rozhodit. Alebo "vsetko najlepsie!!!!!!!!!" Alebo "vidime sa zajtra?!?!?!?!?" Hovori sa tomu kricanie. Ako ked pouzijes VELKE PISMENA. Kricis tym cez net