Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa ľudia nevedia uvoľniť v bežnom živote ????

Príspevok v téme: Prečo sa ľudia nevedia uvoľniť v bežnom živote ????
TutanchámonxD

Prečo ľudia v bežnom živote berú všetko tak vážne ? Nie je lepšie sa uvoľniť a mať všetko viacmenej v paži ??? Všetko riešiť s kľudnou hlavou a nezamýšľať sa každý deň nad všetkými nedostatkami, ktoré nemáme ?? Ako napríklad nemám vzťah, nemal som nikdy sex, nemám veľa peňazí, nemám robotu do ktorej by som každé ráno chodil s úsmevom,na perách, nemám dokonalý vzťah ?

Život by bol bol krajší aspoň pre samého seba, keby človek nemusel riešiť tieto veci každý deň nemyslíte ? Ľudia by možno vyzerali navonok zdravšie a príjemnejšie ako keď sú každý jeden deň utrápení z nejakej vyššie spomenutej veci. Jednoducho len tak žiť život a neriešiť čo bolo a čo bude a čo môže byť. Jednoducho len si žiť svoj život podľa vlastných predstáv a nezamýšľať sa nad tým, že zajtra ma čaká toto a mám už teraz z toho nervy a podobne.

Viem, ľahko sa to povie pretože ľudia majú rôzne povahy a niekto berie veľmi vážne aj to, že musí ísť zaplatiť šeky na poštu a myslí nato celý deň len preto, aby nato nezabudol. Radšej sa nestresovať zbytočne a jednoducho sa uvolniť a možno by aj ten život lepšie vyzeral nielen navonok ale aj pocitovo nie ? Možno práve vtedy by sa človeku začalo dariť, keby mal v sebe aspoň kúsok pozitívneho myslenia.

folinn

Tutanchamon, tak sa nad tym nezamyslaj :) Tak to neries :) Lenze keby si bol tak nad vecou, nemal by si ani potrebu zalozit tuto diskusiu, nemyslis? :-*

Gerin

Omen toto nie sú jej veci a jej výmysel. To je bežná a všeobecná vec, i keď u teba evidentne nie hahahahahahhaha. Ale napíš ešte dačo, nech sa zasmejem hahahahah

folinn

Omen, mozes ovladat gramatiku, ale neovladas internetovu komunikaciu. Tak sa viac nestrapnuj a bud si to dostuduj alebo nekric :) !!!!!!!!!!!
Plus, prosim si, aby si vypisala moje GRAMATICKE CHYBY, nakolko som si ich nie vedoma :) Interpunkcne znamienka nepisem schvalne, setrim cas. Takze som zvedava na tvoju korekturu. Vdaka :)

TutanchámonxD

folinn keby mám v živote riešiť kto čo ako napíše a akým štýlom, tak by som sa v kuse musel s niekym hádať. Ale vy ženy to tak beriete to je pravda. Viacerým babám ale aj starším ženám s ktorými som si písal som do správy nenapísal smajlíka a hneď mi odpísali, že aby som po nich nekričal. Je mi to neskutočne smiešne ako vy ženy vnímate písanie cez internet :) Ďalšia zbytočná vec v živote ktorá sa rieši.

Lebo človek keď odpíše usmievajúceho sa či rehotajúceho sa smajlíka sa automaticky doma smeje na celú izbu a má náladu na rozdávanie. Skutočnosť je úplne ale úplne iná. Ja som nikdy neriešil či mi baba napíše do správy na konci vety jeden výkričník, otáznik alebo po sebe štyri. Úplne zbytočná vec nad ktorou sa normálny človek ani nepozastaví lebo je to úplne z cesty.

Omen

Folinn, si úplne mimo!!! To, že to tak vnímaš ty, ešte v skutočnosti neznamená, že to tak aj je!
Ako som už napísala, platia určité pravidlá, kedy sa používajú veľké písmená a interpunkčné znamienka. Výkričník, otáznik, úvodzovky, veľké písmená tu na nete slúžia o.i. aj nato, aby zaujali tvoju pozornosť, niečo zdôraznili, na niečo upozornili,...
Výkričník - sa píše na konci zvolacích, rozkazovacích, aj želacích viet!!!
Chcelo by to z tvojej strany zopakovať si pravopis.
Skôr by si sa mala zamyslieť, prečo ťa to "ide rozhodiť"?
Vo svojich príspevkoch máš more chýb a mňa to rozhodiť NEIDE!

url

Omen
Tvoju gramatiku si strc vies kam , ludia neziju preto aby boli dokonali, aj katolici sa stoj co stoj riadia desatoro a biblie, a prestuduj si historiu cirkevnych aktivit , su plne krvi a vojen a genocidy upalovania prenasledovania, ja povazujem gramatiku a ludi cu ju pokladaju za dolezitejsiu ako clovek , za ronake zvieratka Omen stan sa uz konecne clovekom.

folinn

Omen, ked chces na niekoho zjapat v realnom zivote, zvysis hlas. A kazdy vie, ze zjapes. Ked chces zjapat na nete, pouzijes VELKE PISMENA NA ZDORAZNENIE TOHO CO CHCES POVEDAT. Ked si desne v pohode a uvolneny, nepises tisic otaznikov a vykricnikov. Lebo to su tiez prejavy, ktore podvedome vplyvaju na citatela. Ked ti napisem "ako sa mas?", davam ti obycajnu otazku, pravdepodobne ju myslim s usmevom na tvari. Ak sa ta spytam "ako sa mas?!?!?????!!!!!", som bud 14 rocny fracek, alebo ti tym davam najavo, ze netrpezlivo cakam tvoju odpoved/hnevam sa, ze sa nevies dlhsiu dobu ozvat/vztah medzi nami nie je celkom v poriadku :)
Chapes, ci este treba vysvetlovat????????

Omen

Folinn, a teraz čo, keď sa tomu tak HOVORÍ??? Je to uzákonené? NIE!!! Pokiaľ viem, tak ešte stále platia Pravidlá slovenského pravopisu, a nie to, čo jedna baba povedala, či?