Prečo ľudia v bežnom živote berú všetko tak vážne ? Nie je lepšie sa uvoľniť a mať všetko viacmenej v paži ??? Všetko riešiť s kľudnou hlavou a nezamýšľať sa každý deň nad všetkými nedostatkami, ktoré nemáme ?? Ako napríklad nemám vzťah, nemal som nikdy sex, nemám veľa peňazí, nemám robotu do ktorej by som každé ráno chodil s úsmevom,na perách, nemám dokonalý vzťah ?
Život by bol bol krajší aspoň pre samého seba, keby človek nemusel riešiť tieto veci každý deň nemyslíte ? Ľudia by možno vyzerali navonok zdravšie a príjemnejšie ako keď sú každý jeden deň utrápení z nejakej vyššie spomenutej veci. Jednoducho len tak žiť život a neriešiť čo bolo a čo bude a čo môže byť. Jednoducho len si žiť svoj život podľa vlastných predstáv a nezamýšľať sa nad tým, že zajtra ma čaká toto a mám už teraz z toho nervy a podobne.
Viem, ľahko sa to povie pretože ľudia majú rôzne povahy a niekto berie veľmi vážne aj to, že musí ísť zaplatiť šeky na poštu a myslí nato celý deň len preto, aby nato nezabudol. Radšej sa nestresovať zbytočne a jednoducho sa uvolniť a možno by aj ten život lepšie vyzeral nielen navonok ale aj pocitovo nie ? Možno práve vtedy by sa človeku začalo dariť, keby mal v sebe aspoň kúsok pozitívneho myslenia.